Porziņģis: Vēlējos spēlēt agresīvu basketbolu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Kristaps Porziņģis pagājušajā naktī aizvadīja savu pirmo spēli šajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonā, sekmējot Dalasas "Mavericks" uzvaru. 

"Mavericks" basketbolisti izbraukumā ar rezultātu 104:93 pieveica Šarlotas "Hornets" komandu, svinot ceturto uzvaru pēc kārtas. 

"Sev atvēlētajās minūtēs centos no sevis sniegt visu, ko varu dot," ESPN sacīja Porziņģis. "Kad ļoti vēlies būt agresīvs, dažreiz nepieņem labākos lēmumus. Bet viss ir labi, jo šādas situācijas ir neizbēgamas."

Savā sezonas pirmajā spēlē latvietis laukumā pavadīja 21 minūti un trīs sekundes, kuru laikā realizēja četrus no deviņiem tālmetieniem un divus no septiņiem divpunktu metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, bloķēja divus metienus un trīsreiz pārkāpa noteikumus. Viesi ar Porziņģi laukumā iemeta par vienu punktu vairāk nekā ielaida.

"Kamēr atrados laukumā, vēlējos spēlēt agresīvu basketbolu. Pats svarīgākais ir tas, ka es debitēju un mēs izcīnījām uzvaru. Gaidu nākamo spēli, gaidu, kad uzņemšu ritmu un man kļūs vieglāk spēlēt. Vēl jānoslīpē komandas saspēle," pauda Porziņģis. 

Porziņģis augustā NBA izslēgšanas turnīra pirmajā mačā guva meniska traumu, bet divus mēnešus vēlāk viņam tika veikta operācija. Jaunās sezonas pirmajās deviņās spēlēs liepājnieks nepiedalījās, pakāpeniski iesaistoties komandas treniņos.

"Mavericks" komanda spēlēja bez Džeilena Bransona, Doriana Finnija-Smita, Maksi Klebera, Dvaita Pauela un Džoša Ričardsona, kuriem pagaidām mačos liedz piedalīties NBA veselības un drošības protokols.

Dalasas vienība šosezon desmit spēlēs izcīnījusi sešas uzvaras un Rietumu konferencē ieņem sesto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu