Savu un divus citus auto sasit “drusku” iedzēris vadītājs, kurš pat nevar lāgā parunāt

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Uz tā dēvētā Kalnciema pārvada Rīgas pašvaldības policijas darbinieki pirmdienas, 11.janvāra pēcpusdienā kļuva par lieciniekiem avārijai, kuru izraisīja aizdomīga melnas krāsas BMW vadītājs. No sākuma viņš izskatījās nedaudz aizdomājies, jo kustību sāka tikai pēc aizmugurē stāvošās mašīnas signāla, un tad pēc straujas paātrināšanās ietriecās priekšā stāvošajos auto.

To, ka ar melnā BMW vadītāju kaut kas nav īsti lāgā, policisti pamanīja mirklī, kad automobiļa vadītājs uz Kalnciema ielas pārvada izpelnījās aizmugurē braucošā šofera taures signālu, vēsta “Degpunktā”.

Sadzirdot to, BMW vadītājs spieda gāzi grīdā, taču ieskrējās par daudz un par vēlu attapās, ka jābremzē. Rezultātā BMW ietriecās priekšā esošajā braucamrīkā, kurš tika aizsists vēl gabaliņu uz priekšu un aizķēra vēl vienu auto.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Zemgales pārvaldes priekšnieka vietnieks Edgars Bensons-Bukšs: “Pārvaldes darbinieki reaģēja uz šo notikumu, piegāja klāt autovadītājam, kurš bija izraisījis sadursmi, un sāka ar viņu sarunu. Vadītājam izkāpjot no automašīnas, uzreiz bija manāms, ka viņš ir alkohola reibumā, jo viņa gaita bija grīļīga, viņš ar grūtībām varēja nostāvēt. Un arī uz likumsargu jautājumiem viņš atbildēja ar zināmiem sarežģījumiem.”

Uz jautājumu, cik daudz izdzēris, vadītājs atbildējis, ka tikai drusciņ un sasities neesot. Autovadītāja apliecības viņam, kā pats teica, neesot. Uz notikuma vietu izsauktās Ceļu policijas ekipāžas noformēja ar avāriju saistītos dokumentus, kā arī noskaidroja, ka aptuveni 50 gadus vecais vadītājs bija sēdies pie stūres aptuveni 2 promiļu reibumā. Pret vainīgo vīrieti šobrīd ierosināts kriminālprocess.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu