Policija meklē izteikti agresīvu un, iespējams, bruņotu jaunieti par tīšu smaga miesas bojājuma nodarīšanu (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Aizdomās par tīšu smaga miesas bojājuma nodarīšanu Valsts policija meklē 1996. gadā dzimušo Tomu Pērkonu
Aizdomās par tīšu smaga miesas bojājuma nodarīšanu Valsts policija meklē 1996. gadā dzimušo Tomu Pērkonu Foto: Valsts policija

Valsts policija aizdomās par tīšu smaga miesas bojājuma nodarīšanu meklē izteikti agresīvu, muskuļainu un, iespējams, bruņotu jaunu vīrieti, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Rīgas Centra iecirkņa likumsargi kriminālprocesa ietvaros aizdomās par tīšu smaga miesas bojājuma nodarīšanu meklē 1996.gadā dzimušo Tomu Pērkonu.

Vīrietis ir aptuveni 175 centimetrus garš, sportiskas miesasbūves, muskuļains, gaiši brūniem matiem.

Vīrieša iesauka "Grom". Viņam ir tetovējumi, proti, uz rokām un plaukstām uztetovēti tīģera, lauvas un galvaskausa attēli, uz pirkstiem - uzraksts "Grom". Vīrietis ir izteikti agresīvs un, iespējams, bruņots.

Valsts policija aicina aplūkot vīrieša fotogrāfijas un atsaukties ikvienu, kurš zina viņa pašreizējo atrašanās vietu vai kura rīcībā ir jebkāda cita informācija, kas var palīdzēt viņa atrašanā.

Sazināties ar policiju iespējams, zvanot pa tālruņa numuru 110. Policija aicina vīrietim netuvoties un nekādā gadījumā nemēģināt viņu aizturēt pašu spēkiem.

 
Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu