Kā Holivudā: miljonus vērtas villas Latvijā (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Baltic Sotheby's International Realty

Pērnā gada decembrī Rīgā tika pārdots pēdējo trīs gadu laikā dārgākais dzīvoklis, kura cena bija 1,9 miljoni eiro. Jā, tādi īpašumi Latvijā patiešām ir, un pienāk brīdis, kad tie atrod savu pircēju. Atliek vien aizbraukt līdz Jūrmalai vai Mežaparkam, lai apjaustu, cik daudz un dažādu villu un augstas klases rezidenču ir Latvijas nekustamo īpašumu portfelī. 

Lūk, dažas no privātmājām, kuru vērtība pārsniedz divus miljonus eiro. 

Foto: Baltic Sotheby's International Realty

Kinofilmu cienīga villa

Cena - 2 300 000 EUR

Villa atrodas Lielupē, Bulduru prospektā jūras krasta pirmajā līnijā. To ieskauj iekopta un apzaļumota piemājas teritorija 848 kvadrātmetru platībā, savukārt tās dzīvojamā platība ir 433,2 kvadrātmetri. 

Villas nulles stāva līmenis atvēlēts pazemes autostāvvietai divām automašīnām, tehniskajām, saimniecības un pirts telpām, bet pirmajā stāvā izvietota plaša viesistaba ar kamīnu, virtuves un ēdamzona ar izeju uz āra terasi. Otrajā stāvā iekārtots darba kabinets, trīs guļamistabas un vannas istaba, bet trešais stāvs atvēlēts saimnieku guļamistabai ar privātu garderobes telpu un vannas istabu, kā arī plašai sauļošanās terasei. 

Ēkas konstrukcija veidota no monolītbetona, tai ir alumīnija logu konstrukcijas un ventilējama akmens flīžu fasāde.  

Foto: Baltic Sotheby's International Realty

Mežaparka šiks

Cena - 4 500 000 EUR

Hamburgas iela ir viena no skaistākajā ielām Mežaparkā. Jau daudzus gadu desmitus dzīvot šajā sakārtotajā vidē tā ir vilinājusi dažādu vēstniecību un sabiedrības ļaudis, lielas ģimenes un māksliniekus. Šajā ielā atrodas arī kāda pavisam dārga un eleganta celtne, kas līdzināsies teju nelielai pilij. Un patiesi - šī nama kopējā platība var sacensties ar veselu pili, proti, dzīvojamās mājas kopējā platība ir 1000 kvadrātmetri, bet dzīvojamā platība - 836 kvadrātmetri. Savukārt teritorijas kopējā platība ir 2193 kvadrātmetri. 

Atsevišķa telpas veltītas ne tikai baseinam, bet arī turku pirtij un solārijam. Pie saimnieku virtuves ar ēdamistabu ir atsevišķa viesistaba ar kamīnu, no kurienes vienlīdz ērti nokļūt uz āra terases, bibliotēkas zonu un atsevišķu kabinetu. Uz mājas otro stāvu ved greznas kāpnes, kas ir īsts meistardarbs. 

Teritorija ap māju ir ar lielisku un iekoptu dārzu, kuru rotā ziedu stādījumi, Mežaparkam raksturīgie priežu silueti, kas mijas ar dažādiem dekoratīvo krūmu stādījumiem. 

Foto: Baltic Sotheby's International Realty

Priežu parka ieskautā rezidence

Cena - 2 450 000 EUR

Privātmāja atrodas ļoti klusā vietā Lielupē, priežu parka tuvumā, Bulduru prospektā, kuru uzskata par vienu no izsmalcinātākajiem privātmāju rajoniem Jūrmalas pilsētā. 

Klasiskā stilā būvētā rezidence atrodas plašā un labiekārtotā teritorijā, ar iekoptu dārzu, bruģētiem celiņiem, apgaismojumu, automātiskiem vārtiem un videonovērošanu. 

Mājas pirmajā stāvā izvietota viesistaba, atsevišķa virtuve, atsevišķa ēdamistaba, viesistaba ar klavierēm, kabinets un ziemas dārzs. Uz otro stāvu ved skaistas koka vītņu kāpnes. Piemājas teritorijā atrodas atsevišķs pirts namiņš, kas lieliski piemērots gan atpūtai, gan relaksācijas procedūrām.

Foto: Baltic Sotheby's International Realty

Jūgendstila pērle

Cena - 4 700 000 EUR

Hercogu cienīga rezidence atrodas teju pašas jūras krastā. Jūgednstilā celtā ēka ir pilnībā renovēta, saglabājot nama vēsturisko arhitektūru. Greznais Jūrmalas nams ir saņēmis vairākas balvas par ēkas un dārza dizainu.

Mājā izvietota plaša viesistaba, kuras grīda ir klāta ar Venēcijas marmoru, piecas guļamistabas, bibliotēka, darba kabinets, deviņas vannas istabas, virtuves telpa un ēdamistaba. Katrai guļamistabai pievienota vannas istaba un garderobes telpa.

Papildus vēl šajā mājā ir ierīkota profesionālā virtuve un telpas apkalpojošajam personālam. Bez iespaidīgā istabu skaita, mājā ir ierīkots 72 metrus garš baseins, burbuļvanna un divu veidu pirtis – turku un krievu. Māju papildina labiekārtots piemājas dārzs, bruģēti, izgaismoti celiņi, eksotiski krāšņumaugi un iekops mauriņš. Mājas kopējā platība ir 1286 kvadrātmetri, bet zemes platība - 2791 kvadrātmetrs.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu