Sestdienas horoskops: tu vari jūtami uzlabot pašsajūtu, iedvesmoties nākotnei!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 16. janvārim.

AUNS Mēness Zivju zīmē padarīs tevi mierīgāku, sapņaināku, flegmatiskāku. Visticamāk, dienu pavadīsi mājās, neko īpašu nedarot. Kādam Aunam radīsies vēlme apliecināt savas mākslinieciskās dotības.

VĒRSIS Rēķinies, ka vēlmes būs mainīgas, neprognozējamas, gluži tāpat kā garastāvoklis. Ja redzi, ka otrajai pusītei ir nelāga oma, mēģini to maķenīt uzlabot ar kāda joka vai romantiska pārsteiguma palīdzību.

DVĪŅI Klejojot interneta plašumos, vari uzdurties patiesi interesantai, noderīgai informācijai. Ja vien ir vēlēšanās, velti laiku profesionālo zināšanu izkopšanai. Vakars būs gluži kā radīts erotiskajām rotaļām.

VĒZIS Piemērota diena, lai uzlabotu attiecības ar mīļoto, savstarpēji padalītos ar iekšējās pasaules norisēm. Kādam Vēzim var jūtami saasināties intuīcija, savukārt cits pieredzēs zīmīgus sapņus.

LAUVA Būsi noilgojies pēc draugu sabiedrības. Protams, ievērojot pastāvošos ierobežojumus, uzaicināsi tuvākos no tiem pie sevis un atpūtīsies uz nebēdu. Vakars piederēs tev un otrajai pusītei.

JAUNAVA Labprāt norobežosies no trauksmainās ikdienas un pavadīsi laiku klusumā, vientulībā. Tev atslodzi sniegs daba, relaksējoša mūzika un tuvība ar otro pusīti. Lieti noderēs arī pirts procedūras.

SVARI Tava sirds alks pēc mākslinieciskām, estētiskām vērtībām. Cik nu iespējas ļaus, mēģināsi pilnveidot sava mājokļa interjeru, ienesot tajā dažādus nestandarta elementus. Mīļotais atbalstīs tavus centienus.

SKORPIONS Centies būt iecietīgāks pret mājiniekiem, sevišķi jaunāko paaudzi. Ja vēlies, droši vari pievērsties sportiskām aktivitātēm svaigā gaisā, tikt galā ar mājas saimnieciskajiem darbiem.

STRĒLNIEKS Mājinieki var būt nelielā apjukumā, neizpratnē par tavām savdabīgajām idejām, taču tevi tas nekādi nebremzēs. Par katru cenu mēģināsi sasniegt nospraustos mērķus. Esi apdomīgāks tēriņos!

MEŽĀZIS Mēģini pēc iespējas pilnvērtīgāk atslēgties no darba, aizmirst lietas, kuras tevi uztrauc. Pievērs lielāku uzmanību ģimenes dzīvei, pavadi laiku sarunās ar bērniem, palīdzi viņiem tikt galā ar mācībām.

ŪDENSVĪRS Sarunās ar apkārtējiem spēsi meistarīgi argumentēt pausto viedokli, izpelnīties līdzcilvēku uzmanību, ievērību. Ražīga diena Ūdensvīriem, kuri nodarbojas ar žurnālistiku, politisko darbību.

ZIVIS Domām šobrīd būs liels spēks, tāpēc nevajadzētu koncentrēt savu uzmanību uz negācijām. Turpretim, noskaņojoties uz dzīves gaišo, bezrūpīgo noti, tu vari jūtami uzlabot pašsajūtu, iedvesmoties nākotnei!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu