Svētdienas horoskops: iztēle, fantāzija darbosies patiesi aktīvi!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Juniper Photon/Unsplash.com

Horoskops svētdienai, 17. janvārim. 

AUNS Nervu sistēma būs jutīga, tāpēc šobrīd mēģini darīt visu, lai izvairītos no asākām vārdu pārmaiņām, attiecību skaidrošanas. Emocionālo līdzsvaru palīdzēs atgūt mērenas fiziskās aktivitātes.

VĒRSIS Tu darīsi vien to, kas pašam ienāks prātā. Mīļotais nebūs pārāk iepriecināts par tavu egoistisko nostāju, taču nekādas manāmas pretenzijas necels. Šobrīd pareizāk būtu atturēties no grādīgajiem.

DVĪŅI Izslēdz telefonu, lai neesi sasniedzams darba vajadzībām. Baudi mieru, klusumu, laulātā partnera kompāniju. Varbūt kopīgi ar otro pusīti uzmeistarojiet kādu eksotisku gardumu. Vakarā ātrāk dodies pie miera.

VĒZIS Mājas solis prasīs savu. Taču tev derētu apzināties, ka visi saimnieciskie darbi nav jāpaveic vienam pašam. Nekautrējies likt manīt mājiniekiem, ka gaidi arī viņu artavu šajā sakarā.

LAUVA Tev galvenais būs saticība, harmonija ģimenē. Rūpēsies ne vien par bērnu, bet arīdzan laulātā komfortu, labsajūtu. Iespējams, mīļotais kā pateicību sagādās tev patīkamu romantisko pārsteigumu.

JAUNAVA Neļaujies grūtsirdībai, nesāc žēlot sevi. Labāk visādi centies raudzīties uz dzīvi optimista acīm! Der iegaumēt, ka neliela rosība, mājas uzkopšana arī palīdzēs novērst domas no pelēcīgām lietām.

SVARI Turpināsi tiekties pēc visa skaistā, krāšņā, baudāmā. Šodien daudzi dos priekšroku mīļākā mūzikas mākslinieka atkārtotam koncertierakstam, kurš tiks pavadīts ar glāzi dzirkstošā.

SKORPIONS Virzi savus enerģijas krājumus praktiskā gultnē. Droši sāc plānot nākamās nedēļas darbus, apceri tālejošākas biznesa iespējas. Varbūt apstākļi savedīs tevi kopā ar jauniem lietišķajiem partneriem.

STRĒLNIEKS Pirms jauna darba cēliena vēl mēģināsi, cik vien var, izbaudīt brīvo laiku, dzīves jautro pusi. Varbūt nolemsi kopīgi ar ģimeni doties nelielā izbraucienā pie dabas. Esi piesardzīgāks ar elektroierīcēm.

MEŽĀZIS Veiksmīgi sapratīsies ar mājiniekiem, sevišķi jaunāko paaudzi. Diena gluži kā radīta, lai veidotu nākotnes plānus, uzklausītu otrās pusītes vēlmes, ieceres, kopīgi kaldinātu ģimenes biznesa iespējas.

ŪDENSVĪRS Uz daudzām lietām raudzīsies tikai sev izprotamā veidā. Nestandarta domu gājiens var palīdzēt rast ļoti oriģinālu veidu, kā tikt galā ar dažu labu sarežģījumu, tikai ir jāatturas no pārsteidzības.

ZIVIS Tā kā Mēness joprojām ir tavā zīmē, tad skaidrs, ka iztēle, fantāzija darbosies patiesi aktīvi. Ir vērts iedomās notiekošo mēģināt uzlikt uz papīra - dzejoļa vai zīmējuma veidolā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu