Policija meklē nozagtu lāča skulptūru un svētbildi (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valsts policija

Laika posmā no šī gada 13. līdz 14. janvārim Jaunjelgavas novada Sērenes pagastā no privātīpašuma tika nozagta kokgriezuma skulptūra – lācis, informē Valsts policija.

Tā ir veidota no ozolkoka, gaiši brūnā krāsā. Kokgriezuma skulptūras augstums ir aptuveni 2,10 m, svars – 250 kg. Lāča skulptūras vidus daļā, starp ķepām, ir plaisa tumšā krāsā.

Valsts policija lūdz aplūkot attēlā redzamo skulptūru un, ja jūsu rīcībā ir informācija, kas sekmētu šī mākslas darba atrašanās vietas noskaidrošanu, lūdzam informēt Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Aizkraukles iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbiniekus, zvanot pa tālruni 29285528, 65102525 vai 110.

? Laika posmā no šī gada 13. līdz 14. janvārim Jaunjelgavas novada Sērenes pagastā no privātīpašuma tika nozagta...

Posted by Valsts policija meklē on Monday, 18 January 2021

Valsts policija aicina atsaukties aculieciniekus svētbildes zādzībai Liepājā

Aizvadītajā nedēļā Valsts policijā saņemta informācija par to, ka 6.janvārī no Svētā Nikolaja pareizticīgo Jūras katedrāles Liepājā, Studentu rotas ielā 7 nozagta svētbilde, tās izmēri – 50 x 43 cm. Valsts policijā par notikušo ir uzsākta resoriskā pārbaude.

Valsts policija aicina atsaukties zādzības aculieciniekus, ka arī iedzīvotājus, kuri var sniegt policijai noderīgu informāciju. Aicinājums ziņot Valsts policijai pa tālruņa numuru 110.

Valsts policija aicina atsaukties aculieciniekus svētbildes zādzībai Liepājā Aizvadītajā nedēļā Valsts policijā saņemta...

Posted by Valsts policija meklē on Monday, 18 January 2021
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu