Sieviete saņem rājienu no auto zagļa par bērna atstāšanu mašīnā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Īpaši nepatīkamus mirkļus piedzīvojusi kāda sieviete, kura bija uz dažām minūtēm ieskrējusi veikalā iepirkties, bet pa to laiku kāds nezināms vīrietis nozaga viņas mašīnu, kurā atradās sievietes četrus gadus vecais dēls.

Notikumi, kas varētu būt starp ikkatras mātes ļaunākajiem murgiem, risinājās Oregonas štata Bīvertonā netālu no Portlendas. Tur kāda sieviete bija piestājusi pie gaļas izstrādājumu veikaliņa, lai iepirktos.

Tā kā viņa bija plānojusi neuzkavēties tur ilgāk par dažām minūtēm, viņa savu četrus gadus veco bērnu atstāja neaizslēgtā mašīnā ar iedarbinātu dzinēju. Tomēr ar tieši pāris minūtēm bija gana, lai rūcošais auto bez vadītāja piesaistītu pagaidām nenoskaidrota vīrieša uzmanību, viņš iekāptu mašīnā un aizbrauktu nezināmā virzienā.

Var iedomāties, kāda bija mātes reakcija brīdī, kad viņa izgāja no veikala un mašīnas vietā ieraudzīja tukšu vietu. Par laimi, viņa pat nepaguva atjēgties, kad viņas auto jau bija atgriezies pie veikala.

Pie stūres sēdošais vīrietis nostrostēja dāmu, ka atstāt bērnu bez pieskatīšanas mašīnā nav prātīgi, piedraudēja, ka paziņos par viņas vieglprātīgo rīcību policijai, lika paņemt atvasi un atkal pazuda nezināmā virzienā. 

Bīvertonas policijā gan norāda, ka sieviete neizdarīja neko sodāmu, jo auto visu laiku bija viņas redzeslokā, taču atgadījums kārtējo reizi atgādina, ka papildu vērība nekad par ļaunu nenāk un vieglprātība var ātri vien tikt bargi sodīta.

Sievietes 2013.gada Honda Pilot pēc vairākām stundām tika atrasts pamests, savukārt no 20 - 30 gadus vecā vīrieša nebija ne vēsts. Viņa personība aizvien nav noskaidrota. To acīmredzot palīdzējusi noslēpt krāsaina sejas aizsargmaska.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu