Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash.com/Ann Danilina

Horoskops ceturtdienai, 21. janvārim.

AUNS Mēness pāriešana uz Vērša zīmi padarīs tevi mierīgāku, nosvērtāku, kas savukārt palīdzēs vieglāk atrisināt ar darbu saistītās lietas. Ja nepieciešams, vari organizēt pārrunas ar priekšniecību.

VĒRSIS Diena izvērtīsies tā, kā tu to izveidosi. Tieši no paša rīcības, pašaizliedzības būs atkarīgi sasniegtie rezultāti vai arī piedzīvotie zaudējumi. Interesants brīdis ar psiholoģijas lauciņu saistītajiem.

DVĪŅI Saskaroties ar paaugstinātu stresa līmeni, der atcerēties, ka lielisku relaksāciju tev spēs sniegt mīļotā cilvēka klātbūtne, viņa morālais iedrošinājums. Būtu labi atturēties no lielākiem pirkumiem.

VĒZIS Aktualizēsies personīgās dzīves jautājumi. Varbūt risināsi ar ģimeni saistītas problēmas, varbūt tās būs īpašuma lietas. Daži Vēži labprāt nodarbosies arī ar bērnu audzināšanu un radināšanu pie darba.

LAUVA Prāts kavēsies domās par dzīves baudām, komfortu, tā veicināšanu ikdienas gaitās. Iespējams, kāda Lauva nolems iegādāties lepnāku auto vai veikt pārkārtojumu savā mājoklī.

JAUNAVA Tu laiku lieki netērēsi, bet gan izmantosi to kāpšanai pa karjeras kāpnēm. Augstākstāvošie novērtēs tavu centību un spēju uzņemties iniciatīvu. Galvenais, nekļūsti pārsteidzīgs, nepacietīgs!

SVARI Būsi gatavs ķerties klāt patiesi svarīgiem darbiem, risināt ar nekustamo īpašumu vai tieslietām saistīto. Būtisku atbalstu tavās gaitās var sniegt tuvākie kolēģi, kuri vēlēsies redzēt tevi gūstam panākumus!

SKORPIONS Ar lielu skepsi raudzīsies uz apkārt notiekošo. Biežākā atbilde šodien būs nē, lai ko arī tev piedāvātu. Varbūt tomēr ir vērts būt nedaudz atvērtākam pret jauninājumiem, pārmaiņām?

STRĒLNIEKS Spilgtu iespaidu diena. Vari droši likt lietā savas zināšanas, lai pavirzītu uz priekšu kādu iesīkstējušu lietu. Mācies zaudēt, ja izrādās, ka tavs konkurents mīlas jomā izrādās attapīgāks.

MEŽĀZIS Šis ir sava veida atelpas brīdis. Velti to turpmāko mērķu apzināšanai, spēku apkopošanai, lai vēlāk varētu sākt dzīvē īstenot savas ieceres. Iespējams, atklāsi nestandarta risinājumus ikdienas problēmām.

ŪDENSVĪRS Saspringta diena, kurā nevajadzētu sākt jaunas lietas, izdot lielas naudas summas. Vari viegli nonākt kārdinājumu varā, nespēsi atteikties no garda ēdiena, labiem dzērieniem un citām laicīgām baudām.

ZIVIS Piemērots brīdis biznesa aktivitātēm, pieredzes apmaiņai, jaunu projektu ģenerēšanai. Būtisks nosacījums panākumos ir prasme novest iesāktās lietas līdz galam, nepamest tās pusratā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu