Ielas kļūst tīrākas: policija pie vīrieša atrod vairākus simtus narkotisko vielu tablešu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Liepājā atrastās narkotikas.
Liepājā atrastās narkotikas. Foto: Facebook: Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvalde

Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas Liepājā kratīšanas laikā pie kāda vīrieša atrada vairāk nekā 1000 psihotropo vielu tramadolu saturošas tabletes un 200 klonazepama tabletes, aģentūru LETA informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

VP par notikušo ir sākts kriminālprocess.

Šeršņova stāstīja, ka 14.janvārī VP Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas amatpersonas aizdomās par psihotropo vielu neatļautu glabāšanu Liepājā aizturēja kādu vīrieti.

Veicot kratīšanu vairākos īpašumos, tika izņemts vairāk nekā 1000 tablešu un nauda - vairāki simti eiro skaidrā nauda.

Vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par līdzīga rakstura noziedzīgiem nodarījumiem. Patlaban uz izmeklēšanas laiku vīrietim ir piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums, sacīja Šeršņova.

Saskaņā ar Krimināllikumu par psihotropo vielu neatļautu glabāšanu realizācijas nolūkā, ja tas izdarīts ar psihotropajām vielām lielā apmērā, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Šeršņova piebilda, ka VP Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas amatpersonas turpina darbu sāktajā kriminālprocesā.

Policija informāciju par personām, kuras iegādājas, tirgo vai uzglabā nelegālās cigaretes, psihotropās un narkotiskās vielās, kā arī alkoholu, iegūst operatīvas darbības rezultātā, taču nereti Valsts policija informāciju par kāda iedzīvotāja pretlikumīgajām darbībām saņem no iedzīvotājiem, par ko likumsargi izsaka pateicību un aicina arī turpmāk ziņot par šāda veida pārkāpumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu