Noskaidrots, kurus automobiļus amerikāņi lieto visilgāk (5)

Nopērk un nešķiras
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET kolāža

Auto pircējiem domātā uzziņas vietne iSeeCars.com apkopojusi datus par auto lietošanas paradumiem amerikāņu vidū, un tie parāda interesantu tendenci - topā pārliecinoši ir japāņu automašīnas, turklāt auto, kas pie viena saimnieka turas visilgāk, savā ziņā ir pārsteigums.  

iSeeCars.com apkopotajos datos redzams, ka 6,1% amerikāņu pie saviem automobiļiem turas ilgāk nekā 15 gadus, turklāt šādu cilvēku kļūst vairāk. Veicot sev pieejamo datu analīzi, proti, informāciju par vairāk nekā 660 tūkstošiem 2020.gadā pārdoto 1981.-2005. modeļu gada automobiļu, iSeeCars nonāca līdz interesantam secinājumam - viens saimnieks visilgāk lieto japāņu krosoveru vai SUV, turklāt tas visbiežāk ir viena ražotāja produkts.

Lietoto auto TOP10

10.vieta

Toyota Sequoia ir liels apvidus automobilis ar trim sēdekļu rindām, kurās var ērti satilpt visa ģimene un vēl kāds pasažieris. Auto tiek lietoti daudz, taču ir izturīgi un nav nepieciešamības tos mainīt. Chevrolet Tahoe un Ford Expedition ir līdzvērtīgi spēkrati, tomēr no tiem ļaudis šķiras ātrāk. iSeeCars.com reitingā redzams, ka ar šo auto ilgāk par 15 gadiem brauc 9,1% pircēju.

Toyota Sequoia
Toyota Sequoia Foto: Publicitātes foto

9.vieta

Toyota 4Runner ir vēl viens lielizmēra apvidus auto, un cilvēks, kurš to nopircis, citu auto tik ātri vis neiegādājas. Ilgāk par 15 gadiem 4Runner lieto 9,4% modeļa pircēju.

Toyota 4Runner
Toyota 4Runner Foto: Publicitātes foto

8.vieta

Subaru Forester ir arī mūsu pusē salīdzinoši izplatīts auto. Amerikāņus nelielais apvidus automobilis pārliecina ar izturību, tādēļ no tā ne ātrāk kā 15 gadus pēc pirkšanas šķiras 9,8% pircēju.

Subaru Forester
Subaru Forester Foto: Publicitātes foto

7.vieta

Honda Pilot par savu automobili vairāk nekā 15 gadus dēvē 10,4% modeļa pircēju. Iegādājas un aizmirst, ka garantijas laiks jau sen beidzies un varētu būt pienācis laiks pirkt jaunu braucamo.

Honda Pilot
Honda Pilot Foto: Publicitātes foto

6. vieta

Honda CR-V ir kompaktklases krosovers, ko labi pazīstam arī šaipus okeāna. CR-V uz vairāk nekā 15 gadiem iegādājas 10,7% pircēju.

Honda CR-V
Honda CR-V Foto: Publicitātes foto

5.vieta

Toyota Tundra. Kārtējais auto no Toyota apcirkņiem un vienīgais pilna izmēra pikaps šajā sarakstā. Tundru par savu auto vairāk nekā 15 gadus sauc 11,3% pircēju.

Toyota Tundra
Toyota Tundra Foto: Publicitātes foto

4.vieta

Toyota Sienna. Tāpat kā visi pārējie šī topa automobiļi, arī Sienna ir Toyota produkts, tas ir topa vienīgais minivens, domāts lielām ģimenēm un kalpo ļoti ilgi. 11,5% par auto nomaiņu pret citu domā tikai pēc 15 gadiem. 

Toyota Sienna
Toyota Sienna Foto: Publicitātes foto

3. vieta

Toyota Tacoma ir pikaps, ko uz vismaz 15 gadiem iegādājas 11,6% pircēju.

Toyota Tacoma
Toyota Tacoma Foto: Publicitātes foto

2.vieta

Toyota Highlander. Tas ir SUV, ko Amerikā piedāvā sen, bet šaipus okeānam tikai no pagājušā gada. Highlander šī topa galvenais rādītājs ir 12,4%.

Toyota Highlander
Toyota Highlander Foto: Publicitātes foto

1. vieta

Toyota Prius. iSeeCars norāda, ka Prius pircējs caurmērā ir cilvēks, kurš ir inovāciju, tai skaitā hibrīdtehnoloģiju entuziasts, un pie sava auto turas tik ilgi praktiskuma, zemā degvielas patēriņa un zemo lietošanas izmaksu dēļ. Prius iegādājas un vismaz 15 gadus brauc 13,7% pircēju. 

Toyota Prius
Toyota Prius Foto: Publicitātes foto
Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu