"Zelta mikrofonam" nominētā rokgrupa "Krāsa" publicē jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Krāsa"
"Krāsa" Foto: publicitātes

Rokgrupa “Krāsa”, kas ar albumu "Ak dievs, ko par mums teiks citplanētieši" nominēta balvai "Zelta mikrofons" kategorijā "Rokmūzikas albums", publicē jaunu singlu, kuru paši mākslinieki sauc par "niknu dziesmu pieklājīgiem cilvēkiem".

Singls "Es nevienam neskriešu pakaļ" ir nikns, noslēpumains, tumšs un apokaliptisks skaņdarbs, kas vedina uz patstāvību un uzticēšanos tikai sev. Tā ir arī grupas pirmā dziesma kopš pērn izdotā debijas albuma “Ak dievs, ko par mums teiks citplanētieši”.

“Krāsa” ir izveidojusies 2016. gadā un šobrīd tās sastāvu veido ģitārists un solists Edgars, ģitārists Roberts, ģitārists Miks, bundziniece Ieva un basists Krists. Pēdējo gadu laikā grupa ir spējusi nostiprināt savu vietu uz Latvijas alternatīvās mūzikas skatuves un uz citu fona izceļas ar emocionālu un tiešu skanējumu, kas jūtams gan mūzikā, gan dziesmu vārdos.

Kā viesmākslinieks jaunajā singlā dzirdams arī mūziķis Mārtiņš Vilnītis. Dziesmu ierakstījis un miksējis Jānis Kalvāns studijā “Gateris”, māsterējis Ģirts Laumanis “Hodila Records”. Vizuālo noformējumu veidojis mākslinieks Didzis Upens.

Noklausies! 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu