Pirmo singlu izdevusi Kurzemes kantri grupa "Noslēpums"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Kurzemes kantri grupa "Noslēpums"
Kurzemes kantri grupa "Noslēpums" Foto: Edgars Pohevičs

Līdz ar 2021. gada sākumu ceļojumu pie klausītājiem sākusi Kurzemē radusies kantri grupa “Noslēpums”, izdodot savu pirmo singlu “Busiņš”, kam tapis arī videoklips.

Singla video režisori ir paši grupas dalībnieki: vokālists un ģitārists Helge Holgers, vokālists un basģitārists Raimonds Pērkons, taustiņinstrumentālists un piedziedātājs Zaharija Malmeds-Blūms, bundzinieks un piedziedātājs Kurbads Ivanovs, kā arī skaņotājs un gaismotājs Sergejs Ivanovs. Klips tapis… busiņā un noslēpumainajos Kurzemes mežos.

Grupa arī radusies Kurzemes plašumos, kur muzikālu draugu kompānija jau vairākus gadus kopā rada dziesmas, bet līdz šim bija tās atskaņojusi tikai saviem tuvākajiem. Tagad grupa nolēmusi beidzot mest kautrību pie malas un padalīties paveiktajā arī ar plašāku klausītāju loku.

Noskaties dziesmas videoklipu.

Grupas “Noslēpums” mūzikā var saklausīt kantri, varbūt arī dziesminieku un šlāgermūzikas iezīmes, taču tās dalībnieki mēdz muzicēt arī ārpus šo stilu rāmjiem. Drīzumā plānots startēt Latvijas Radio 2 latviešu roka un popdziesmu aptaujā “Muzikālā banka”, kā arī LTV1 raidījumā “Latvijas sirdsdziesma”.

“Dziesma ir par mīlestību dzīves ceļojuma laikā,” saka tās mūzikas un teksta autori Helge Holgers un Raimonds Pērkons. “Par draugiem un viņu mīlestību dzīves šūpolēs, kā arī dažādiem mīlas uzplaiksnījumiem atšķirīgās dzīves situācijās.”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu