Sestdienas horoskops: neskatoties uz zvaigžņu labvēlību, lieki neizaicini likteni

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 23. janvārim.

AUNS Tev smaidīs veiksme! Taču, neskatoties uz zvaigžņu labvēlību, lieki neizaicini likteni. Esot pie stūres, nesāc pašapliecināties, ievēro atļauto braukšanas ātrumu, ceļa stāvokli. Vakaru velti mīļotajam.

VĒRSIS Mēģini rast kontaktu ar cilvēkiem, kuriem ir līdzīgs skatījums uz dzīvi, filozofiskām lietām. Apspriežot dažādus eksistenciālus jautājumus, tev lieliski izdosies atslēgties no darba ikdienas, uztraukumiem.

DVĪŅI Patīkamas sajūtas radīs apziņa, ka vari darīt, ko un kad vēlies. Jā, pastāvošais liegums ballēties lielākā pulkā nedaudz tracinās, taču citādi tev būs visas iespējas pievērsties, piemēram, dažādām radošajām aktivitātēm.

VĒZIS Ja rodas lēmumi, kuri tev sagādā šaubas, droši lūdz padomu radiniekiem. Un zvaigznes saka priekšā, ka vēlamāk gados vecākiem. Dienas otrajā pusē pareizāk nesēsties pie auto stūres.

LAUVA Būsi rosīgs visas dienas garumā. Tu lieliski pratīsi izmantot sev piemītošo enerģiskumu praktiskās lietās. Iespējams, kāda Lauva pamanīs jaunas piepelnīšanās vai pat biznesa iespējas.

JAUNAVA No rīta garastāvoklis būs jautrs, dzīvespriecīgs. Labprāt dosies dabā kā nākas izkustēties. Pēcpusdienā dvēsele prasīs mājīgu atmosfēru, tuvu cilvēku klātbūtni un tasi zāļu tējas.

SVARI Diena var izrādīties zīmīga, liktenīga. Notikumu apstākļi var savest tevi kopā ar vajadzīgajiem cilvēkiem, kuri tālāk tavā dzīvē spēlēs lielu lomu. Dienas izskaņā labprāt pavadīs laiku pie televizora.

SKORPIONS Var piezagties doma, ka dzīve iekārtota netaisni un vairāk saņem tie, kas to vismazāk pelnījuši. Varbūt tev daļēji ir taisnība, bet tāpēc jau viss neapstājas. Gan jau arī tavā dārziņā iespīdēs saulīte!

STRĒLNIEKS Mēness Dvīņos norāda, ka vēlmes, sajūtas var būt netveramas, ātri gaistošas. Apkārtējiem nebūs viegli izprast tavu noskaņojumu, attieksmi pret konkrētām lietām, taču tevi tas nesatrauks.

MEŽĀZIS Pastaiga gar jūru un svaigs gaiss, lūk, kas tev nepieciešams. Netēlo cietēju, ne tev vienīgajam šobrīd ir grūti! Apdomā savus vārdus, pirms izsaki pārmetumus bērniem.

ŪDENSVĪRS Ja dodies ārpus mājas, parūpējies par piemērotu apģērbu un nepiemirsti paķert līdzi sejas masku, ja nu jāieskrien kādā veikalā. Attiecībās ar laulāto var iezagties abpusēja greizsirdības dzirkstelīte.

ZIVIS Līdzgaitnieku rosība var padarīt tevi nedaudz nervozu, uzvilktu, tāpēc šobrīd labāk rast iespēju atpūsties savā nodabā. Tev var parādīties lielāka interese par jaunumiem pasaulē, notiekošā cēloņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu