Svētdienas horoskops: ieteicams ieiet pirtī

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 24. janvārim. 

AUNS Šodien pavisam noteikti paliec mājās, pavadi laiku kopā ar bērniem. Paseko līdzi viņu skolas gaitām, pēdējā laika interesēm. Saskarsmē ar otro pusīti var iekarst neliels strīds.

VĒRSIS Tev patiks, ja apkārtējie liks mieru un tu varēsi nesteidzīgi pievērsties lietām, kuras sagādā patiesu baudu. Būs Vērši, kuri sevī atklās līdz šim snaudošu mākslinieka talantu. Ieteicams ieiet pirtī.

DVĪŅI Būsi gatavs apgūt līdz šim neiepazītas lietas, uzzināt, kas jauns darās tavā darbības sfērā. Šodien iegūtās atziņas palīdzēs skaidrāk ieskicēt nākotnes vīzijas. Arī mīļotais var sniegt vērtīgus padomus!

VĒZIS Uz taviem pleciem var gulties jauna pienākumu nasta. Varbūt tā būs saistīta ar tuva cilvēka nedienām, kuras nolemsi vērst par labu. Par paveikto vēlāk izjutīsi patiesu gandarījumu.

LAUVA Saudzē veselību, nekļūsti vieglprātīgs arī attiecībā pret mājinieku labsajūtu. Neuztver esošos ierobežojumus kā spēli vai šarādi. Vēlams atlicināt vairāk laika savai garīgajai izaugsmei.

JAUNAVA Ar interneta palīdzību daudzas Jaunavas aktīvāk iesaistīsies sabiedrībā notiekošajos procesos, izteiks savu viedokli, komentēs situāciju. Laulātais var justies savā ziņā apdalīts.

SVARI Vēlams atturēties no paaugstinātas fiziskās aktivitātes. Šobrīd atbilstošāks brīdis atelpai, jaunu spēku uzkrāšanai, iekšējā līdzsvara stiprināšanai. Laulības ostā mēģini uzturēt bezrūpīgāku noskaņu.

SKORPIONS Pagājušonakt redzētie sapņi var mudināt aizdomāties par attiecību jautājumiem un to, vai patiesi jūties laimīgs. Taču neaizej galējībās un neļauj prātā iemājot radikāliem risinājumiem.

STRĒLNIEKS Nevajadzētu steigties ar secinājumiem, sevišķi jau attiecībā uz privātās dzīves norisēm. Mīļotā cilvēka sacīto vari pārprast, tāpēc uzmanīgāk ieklausies otra vārdos, centies iedziļināties to būtībā.

MEŽĀZIS Tie zīmes pārstāvji, kuri strādā no mājām, lielāko dienas daļu var pavadīt pie darba galda, kārtojot dažādus papīrus, plānojot nākamās nedēļas aktivitātes. Varbūt arī laulātais būs aizņemts ar ko līdzīgu.

ŪDENSVĪRS Kārtējo reizi pārliecināsies, ka tev ir gluži vai nevainojama intuīcija un psihologa spējas. Lai pilnvērtīgāk izmantotu brīvdienu, vari droši atslēgt telefonu un nelūkoties datora virzienā.

ZIVIS Patiks pamācīt, nedaudz pakomandēt līdzcilvēkus. Taču ātri vien sapratīsi, ka diez cik iepriecināti viņi par to nav, tāpēc piebremzēsi savas līdera izpausmes un centīsies savu panākt diplomātiskākā ceļā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu