Indra Salceviča par vientuļās māmiņas lomu: tas ir izaicinājums, izaudzināt vīrieti! (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Māmiņu klubs

Kā ir audzināt bērnus vienai, turklāt divus topošos vīriešus? Par to pastāstīja veselīgas pašapziņas entuziaste, platformas "Morethansize'' izveidotāja Indra Salceviča.

"Nav man 24/7 atbalsts ikdienā, bet ir man opis, vectēvs - kurš mums ik pa laikam iesaistās kaut kādās lietās. Viņš arī kalpo kā tāds labs paraugs. Jā, tas ir izaicinājums, izaudzināt vīrieti, ņemot vērā vispār kādi mums ir vīrieši," raidījumā "Māmiņu klubs" runā veselīgas pašapziņas entuziaste, platformas "Morethansize' izveidotāja Indra Salceviča.

"Es negribētu, lai man mājās dēls atved "blozgu". Es tā dēvēju vieglas uzvedības sievietes. es vēlētos, lai viņi izvēlas labi audzinātas meitenes. Ko es varu izdarīt? Es varu iemācīt elementāras lietas - nomazgāt traukus, izmest zeķes miskastē un palīdzēt mājas darbos. Tas ir viss, pārējās lietas diemžēl viņiem būs jāapgūst pašiem. Kad nāks laiks, kad aug bārda, - tad jau noteikti opis vai kāds draugs mums palīdzēs. Man grūti teikt, ko dotajā brīdī vīrietis varētu iedot vairāk...'' secina Indra. 

Kā bija tad, kad Indrai vēl bija attiecības? "Es domāju, kad mēs dzīvojām kopā ar vīrieti, tad bērns varēja mācīties attieksmi pret sievieti, ar ko man vienmēr ir bijusi laba pieredze. Gan jau to ir likuši aiz auss. Tas varbūt ir tas ko vīrietis var iedot.  Šobrīd es esmu viena, bet es nedodu ne pieci, ka pēc 3, 4 gadiem nebūšu vairs viena. Un varbūt tajā periodā tas vīrietis būs vēl noderīgāks nekā tagad. Viņi vēl ir maziņi memmītes. Vēl jau ir raudulīgi," nosmej divu dēlu māmiņa

Otrajā video skaties, kā Indra tika galā ar pandēmijas laiku, kad puikas mācījās mājās. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu