Gražulim astoņi punkti Triestes komandas zaudējumā Itālijas A sērijas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Andrejs Gražulis (pa labi).
Andrejs Gražulis (pa labi). Foto: http://www.pallacanestrotrieste.it/

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis svētdien guva astoņus punktus Itālijas A sērijas spēlē, taču Triestes "Allianz" komanda zaudēja savā laukumā.

Triestes basketbolisti mājās ar 82:103 (18:28, 28:27, 15:20, 21:28) piekāpās Sassari "Banco di Sardegna".

Gražulis laukumā pavadīja 26 minūtes un 32 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no diviem divpunktu un divus no trijiem trīspunktu metieniem. Viņš arī izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, trīsreiz rezultatīvi piespēlēja, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja divus metienus, divreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja divas piezīmes un tika pie efektivitātes koeficienta 18.

Rezultatīvākais mājinieku rindās ar 13 gūtajiem punktiem bija argentīnietis Markoss Delia, bet viesiem 28 punkti Marko Spisu kontā.

Artūra Strautiņa un Ingus Jakoviča pārstāvētā Varēzes "Openjobmetis" pēc Covid-19 uzliesmojuma komandā vēl nav atgriezusies laukumā, atceļot arī svētdien paredzēto spēli.

A sērijas turnīru turpina 15 komandas, kas Covid-19 pandēmijas dēļ aizvadījušas atšķirīgu spēļu skaitu. Triestes vienība ar septiņām uzvarām 15 mačos ieņem septīto vietu, kamēr Artūra Strautiņa un Ingus Jakoviča pārstāvētā Varēzes "Openjobmetis" komanda 12 spēlēs guvusi trīs panākumus, aizņemot pēdējo 15.pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu