Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 27. janvārim.

AUNS Kārotais var nonākt pretrunā ar tavām iespējām. Taču nepārdzīvo, šā brīža iegribas būs ātri gaistošas, līdz ar ko drīz vien atgūsi sev raksturīgo dzīvesprieku, pašpārliecinātību un mērķtiecību.

VĒRSIS Būsi kaislīgs, aizrautīgs it visā, ko darīsi. Apkārtējo vidū izcelsies ar apskaužamām darba spējām, izturību. Neskatoties uz iepriekš minēto, vari izjust nedrošību, šaubas par izdošanos.

DVĪŅI Neuzpūt no mušas ziloni. Centies objektīvāk novērtēt situāciju, vairāk balstīt lēmumus uz sev piemītošo analītiskumu, tālredzību. Pareizāk būtu izvairīties no svarīgu juridisku jautājumu risināšanas.

VĒZIS Joprojām izjutīsi spēku pieplūdumu, vēlmi pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm. Interesants brīdis Vēžiem, kuri nodarbojas ar nekustamo īpašumu biznesu, psiholoģiju, pedagoģiju un mākslu.

LAUVA Tavā redzeslokā var nonākt patiesi simpātisks pretējā dzimuma pārstāvis, un viņa uzmanības iekarošanu uzskatīsi par savu pienākumu. Svarīgi neļaut piedzīvojumu kārei traucēt īstenot darba lietas.

JAUNAVA Neiesaisties intrigās, atturies apspriest privāto dzīvi darbavietā. Šodien kuņģis, zarnu trakts var būt jutīgāks, tāpēc izvēlies vieglāku pārtiku, atturies no trekniem, asiem ēdieniem.

SVARI Ja būsi piesardzīgs, neļausi emociju uzplūdiem mazināt koncentrēšanās spējas, diena būs veiksmīga. Šodien labāk atturies no lieliem pirkumiem un pārrunām ar augstākstāvošajiem.

SKORPIONS Dienas pirmajā pusē aktīvi strādāsi. Iespējams, labosi kolēģu pieļautās kļūdas, nepilnības komandas darbā. Dienas otrajā pusē aktualizēsies attiecību lietas. Nav izslēgtas greizsirdības scēnas.

STRĒLNIEKS Notikumu gaita būs grūti prognozējama, tāpēc esi gatavs pielāgoties situācijai, būt elastīgāks savos lēmumos. Esi lēnprātīgāks, veicot finansiāla rakstura darījumus, šķetinot birokrātijas mezglus.

MEŽĀZIS Neskatoties uz to, ka intuīcija nav tava stiprā puse, šobrīd noteikti ir vērts ieklausīties priekšnojautā! Sevišķi tas attieksies uz dzīves materiālo, saimniecisko pusi. Mīļotais cilvēks alks tavas uzmanības.

ŪDENSVĪRS Progress darba jomā būs tieši atkarīgs no spējas strādāt paaugstinātas spriedzes apstākļos, neļaujot šaubām, nedrošībai ņemt virsroku. Lai visu paveiktu, nāksies pastrādāt nedaudz ilgāk.

ZIVIS Tevi var pārņemt filozofisks, pārdomu pilns noskaņojums. Raugoties uz dzīvi no cita skatupunkta, var skaidrāk iezīmēties notikumu likumsakarība, cēloņi. Šodien gūtās atziņas noderēs vēl ilgi!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu