Paģiras slāpēja ar aliņu un iekļuva avārijā. Kāda autobraucēja stāsts (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kādam kungam brauciens no Rīgas uz mājām netālu no Skrīveriem beidzās ar avāriju un krietnām nepatikšanām.

Manāmi apjukušais kungs, kas knapi turas kājās, vēl pirms mirkļa vadīja attēlā redzamo zaļo “Mazdu”. Brauciens vīrietim negāja visai raiti, tādēļ drīz vien notikuma vietā ap vīrieti rosījās ceļu policisti. Vadītājs avarēja uz asfaltēta ceļa starp Skrīveriem un Madlienu, tuvāk Skrīveru robežai. Kā stāsta vadītājs, auto vienkārši sāka slīdēt, un savaldīt to vairs nebija iespējams.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Vadītājs nedaudz traumēja seju un kājas, taču mediķu palīdzība viņam nebija nepieciešama un, visticamāk, gūtajiem ievainojumiem nebūs paliekoša ietekme uz veselību. Atbildība par šā negadījuma izraisīšanu gan būs ar jūtamām sekām. Policisti notikuma vietā šoferim veica alkohola koncentrācijas pārbaudi. Izelpā alkometrs uzrādīja 2,33 promiles. Vīrietis notikuma vietā atklāja, ka esot dzēris alu iepriekšējā dienā un arī otrdien, kad noticis ceļu satiksmes negadījums.

Jāsaka, ka ceļa posms, pa kuru brauca vīrietis, bija tiešām apsnidzis un slidens, un, pat vadot spēkratu skaidrā prātā, risks iekļūt negadījumā bija visai liels. Par bezatbildīgo rīcību, apdraudot sevi un apkārtējos, vīrietim būs jāatbild tiesas priekšā. Pret viņu ierosināta krimināllieta, šoferim nebija vadītāja tiesību.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu