Motociklists mājsēdes laikā ķer adrenalīnu, aizbēgot no policistiem (7)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pagājušajās brīvdienās, mājsēdes laikā, kāds motobraucējs bija devies galvaspilsētas ielās, kur uz Murjāņu ielas Juglā viņu pamanīja policisti. 

Vīrietis ar savu motokrosa motociklu brauca pa ietvi, turklāt viņa spēkratam nebija valsts reģistrācijas numurzīmju. 

Redzot policistu interesi, braucamrīka vadītājs uzdeva gāzi un pēc pāris manevriem jau bija nozudis no policistu redzeslauka. Taču policisti negaidīto sastapšanos neaizmirsa un turēja acis vaļā, līdz sniegā ieraudzīja motocikla riepu pēdas.

Tās veda uz kādu garāžu kooperatīvu, un, ierodoties tur, policisti kādā no garāžām sastapa piecas personas. Vīrieši teica, ka šajā vietā atpūšoties, un uz policijas jautājumu, vai ir no vienas mājsaimniecības, apgalvoja, ka esot sapulcējušies no divām ģimenēm.

Turpat līdzās jaunajiem vīriešiem atradās arī divi gandrīz vienādi motocikli, kuri izskatījās ārkārtīgi līdzīgi braucamrīkam, kas iepriekš redzēts Murjāņu ielā. Tomēr, lai arī vīriem bija nojauta, ka ka ar vienu no šiem jaunekļiem viņi varētu būt sastapušies iepriekš, neviens no klātesošajiem neatzinās, ka šajā vakarā būtu pilotējis motociklu vai kur nu vēl mucis no policijas.

Savukārt busiņa kameras uzņemtajos materiālos nebija skaidri identificējams ne braucamrīks, ne tā stūrētājs. Taču mirklī, kad ”aizbēgušais”, visticamāk, jau uzelpoja, ka apvedis policistus ap stūri, atklājās vēl kāds fakts, un

policijas darbinieki sāka piecas administratīvās lietvedības par ārkārtas situācijas ierobežojumu neievērošanu. Katram no vīriem tika piespriests naudas sods 100 eiro apmērā.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu