Vētras nolauzts koks nopietni sabojā Rolls-Royce

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Anglijā vētras nolauzts koks uzgāzies Rolls-Royce Phantom
Anglijā vētras nolauzts koks uzgāzies Rolls-Royce Phantom Foto: AFP/SCANPIX

Gaisa masu pārvietošanās nav redzama, taču tā slēpj milzu spēku. To zina ikviens, kurš spēcīgā vējā ir centies nostāvēt nekustīgi ar atvērtu lietussargu. 

Gluži kā atvērts lietussargs ar stipru vēju cīnās arī koks. Ja tas ir jauns un spēcīgs, tad bēda maza. Turpretī, ja koks ir liels un vecs, var gadīties, ka kāds zars vai pat stumbrs neiztur un tad lai glābjas visi, kas var!

Šā iemesla dēļ mašīnas novietošana zem koka vētras laikā ir diezgan riskanta un vienmēr jārēķinās, ka kāds zars var nolūzt. Protams, varbūtība nav liela, tomēr risks vienmēr pastāv. Vēl mazāks ir risks, ka nolūzis koks uzgāzīsies tieši tavam auto, bet, kā redzams šeit pievienotajās fotogrāfijās - arī tad, ja tev ir Rolls-Royce, nevari būt drošs, ka neveiksme neuzsmaidīs tieši tev.

Foto: AFP/SCANPIX

Gribas cerēt, ka cietušā Rolls-Royce saimnieks savu braucamo ir apdrošinājis un jumta izlocīšanas izdevumi nebūs jāsedz no savas kabatas, taču lēti tas jebkurā gadījumā nebūs. Šeit tomēr ir apskādēts ar rokām gatavots iepriekšējās paaudzes Rolls-Royce flagmanis Phantom. Grūti teikt, kāda ir šī auto vērtība, taču lietots iepriekšējās paaudzes limuzīns pieejams jau par aptuveni 100 000 eiro. Jauns pēdējās paaudzes Phantom savukārt diez vai maksās mazāk par 400 tūkstošiem, savukārt TVNET autoparkā pirms pāris gadiem pabijušais Phantom VIII no rūpnīcas izbrauca kā 570 000 eiro vērts, arābu šeiha cienīgs limuzīns.

Konkrētie vētras Bella posta darbi decembra beigās iemūžināti Hovā, kas atrodas Anglijas dienvidos netālu no Braitonas.

Foto: AFP/SCANPIX
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu