Rīgā sarūk degvielas cenas, Tallinā un Viļņā - nemainās

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Degvielas uzpildīšana. Ilustratīvs foto.
Degvielas uzpildīšana. Ilustratīvs foto. Foto: FRANCK FIFE / AFP

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā samazinājās benzīna un dīzeļdegvielas cenas, bet Tallinā un Viļņā tās saglabājās stabilas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Augstākā cena dīzeļdegvielai piektdien bija Tallinā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nedēļas laikā samazinājās par 0,4% - līdz 1,219 eiro par litru, kā arī dīzeļdegvielas cena saruka par 0,4% - līdz 1,109 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas saglabājās stabilas un maksāja attiecīgi 1,159 eiro un 1,089 eiro par litru.

Arī Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena un dīzeļdegvielas cena nemainījās un litrs benzīna piektdien joprojām maksāja 1,279 eiro, bet litrs dīzeļdegvielas – 1,139 eiro.

Autogāzes cena Rīgā saglabājās stabila un maksāja 0,545 eiro par litru. Savukārt Tallinā tā palielinājās par 13,3% - līdz 0,68 eiro, bet Viļņā autogāzes pakāpās par 1,9% - līdz 0,543 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu