Rīgā degot dzīvoklī mēbelēm, iet bojā viens cilvēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
VUGD darbinieks. Ilustratīvs attēls.
VUGD darbinieks. Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova / LETA

Šonakt, Rīgā degot kādas daudzstāvu mājas dzīvoklī mēbelēm, gājis bojā viens cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Agrita Vītola.

Izsaukumu uz notikuma vietu VUGD saņēmis plkst.2.10, jā kādā dzīvoklī degušās mēbeles 10 kvadrātmetru platībā. No mājas tika evakuēti 20 cilvēku, bet dzēšot liesmas dzīvoklī ugunsdzēsēji atraduši bojā gājušu cilvēku.

Savukārt Tukumā vienstāvu dzīvojamajā mājā notikusi gāzes noplūde no gāzes balona, kas izraisīja sprādzienu. Aizdegās māja un tai blakus esošā automašīna.

Tāpat ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama Liepājā, kur ap plkst.16.40 kāds autobraucējs bija iebraucis mājas sienā, aizķēris gāzes cauruli un bija notikusi gāzes noplūde, kuru Gāzes avārijas dienests likvidēja.

Tāpat Rīgā VUGD darbinieki piedalījušies dzēšanas darbos kādā dzīvoklī, kurā pie elektriskās plīts bija aizdegusies grīda viena kvadrātmetra platībā. Lai gan paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks plkst.14.27 bija izcēlies Rīgā, jo dega divstāvu dzīvojamās mājas bērniņi  50 kvadrātmetru platībā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD darbinieki piedalījušies 16 ugunsgrēku dzēšanā, 21 glābšanas darbā un saņēmuši 11 maldinošus izsaukumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu