Aicina paust viedokli par "Baltic Pork" cūku audzēšanas kompleksa paplašināšanu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Svaigi cūkas šķiņķi.
Svaigi cūkas šķiņķi. Foto: Edijs Pālens/LETA

Vides konsultāciju uzņēmums SIA "Estonian, Latvian & Lithuanian Environment" pēc SIA "Baltic Pork" pasūtījuma veic ietekmes uz vidi novērtējumu cūku audzēšanas kompleksa "Rukši" plānotajai pārbūvei Lauberes pagastā Ogres novadā, palielinot cūku turēšanas vietu skaitu.

Vides konsultāciju uzņēmums norāda, ka ietekmes uz vidi novērtējuma sagatavošanai ir būtiski apzināt apkārtējo iedzīvotāju un zemes īpašnieku viedokli par paredzēto darbību. 

Iedzīvotāji savu viedokli var paust, anonīmi aizpildot aptauju https://arcg.is/1qurCj0

Aptauja būs aktīva divas nedēļas - līdz 11.februārim. Papildu jautājumus ikviens novada iedzīvotājs un zemes īpašnieks var uzdot, aizpildot aptauju.

Jau vēstīts, ka 2019.gadā "Baltic Pork" apgrozījums bija 7,264 miljoni eiro, kas ir par 33,4% vairāk nekā 2018.gadā, kā arī uzņēmums guva peļņu 1,112 miljonu eiro apmērā pretstatā zaudējumiem 2018.gadā. Finanšu rādītāji par pagājušo gadu vēl nav pieejami.

Kompānija "Baltic Pork" reģistrēta 2000.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2 505 020 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmums pieder Norvēģijā reģistrētajam "International Pork Investment".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu