Panki "PND" izdod pirmo singlu no topošā studijas albuma "Nenosaukts"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
PND
PND Foto: TVNET

Pašmāju pankroka apvienība PND pēc trīspadsmit gadu pauzes gatavo jaunu studijas ierakstu "Nenosaukts". Klajā laists pirmais albuma vēstnesis - singls "Tas, kas ir īsts".

"Visi sūdi reiz beidzas un pāriet. Protams, ne visi no tiem izies dzīvi un veseli, bet sūdi agrāk vai vēlāk beigsies. Mēs ticam, ka arī šie sūdi reiz pāries un, kad pāries, mēs varēsim pienācīgi izdot otro albumu. Tāds ir plāns. Nekādu dīvāna koncertu," raksta grupa preses paziņojumā. 

Kā ziņo mūziķi, apvienības otrais studijas albums "Nenosaukts" ir jau ierakstīts un šobrīd noris nesteidzīgs, nosvērts darbs pie tā izdošanas. Ieraksts ir veikts, spēlējot vienlaicīgi, dzīvajā kluba DEPO telpās. 

PND nav tā ražīgākā grupa. Iepriekšējais, pirmais studijas albums “Kas tas ir PND” izdots pirms trīspadsmit gadiem.

"Tāpēc mēs esam ar mieru pagaidīt vēl kādu laiciņu, lai būtu iespēja jauno albumu izdot un pienācīgi nosvinēt ar jums klātienē normālā koncī, ar alu un dejām. Bet līdz tam gribam jums atrādīt pirmo dziesmu no gaidāmā albuma - “Tas, kas ir īsts”. Dziesmas nosaukums runā pats par sevi, tā ir par to, kas katram ir īsts, patiess un neviltots," skaidro mūziķi.

Audio: PND "Tas, kas ir īsts".

Foto: Panki "PND" ieskandina pirmo Enkurfestu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu