Vidzemē par cilvēka nonāvēšanu aizturēts vīrietis

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Shutterstock

Vidzemē kāds vīrietis aizturēts par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kā rezultātā iestājusies cietušā nāve, informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

VP Vidzemes reģiona pārvaldes Valmieras iecirknī 25.janvārī tika saņemta informācija no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, ka Valmieras iecirkņa apkalpojamā teritorijā kādā īpašumā vīrietis guvis smagus miesas bojājumus un nogādāts medicīnas iestādē, kur no gūtajām traumām miris.

Kā stāsta Vaskāne, pašlaik policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka alkohola koplietošanas laikā izcēlies sadzīviska rakstura konflikts, kura rezultātā aizturētais vīrietis nodarījis smagus miesas bojājumus 1969.gadā dzimušajam vīrietim, kurš tika nogādāts medicīnas iestādē, taču, nenākot pie samaņas, miris.

Aizdomās turētajam piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu, norāda Vaskāne.

Viņa informē, ka par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125.panta trešās daļas, proti, par smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu