Zviedrijas tenisa leģenda: "Australian Open" uzvarēs Džokovičs vai Nadals

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Zviedrijas tenisa leģenda Matss Vilanders uzskata, ka sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā "Australian Open" vīriešu sacensībās uzvarēs serbs Novāks Džokovičs vai spānis Rafaels Nadals. 

Abas tenisa zvaigznes Vilanders uzskata par turnīra galvenajiem favorītiem. Tiesa, viņš uzsver ilgo pārtraukumu starp spēlēm, kā rezultātā pastāv iespēja iedzīvoties savainojumos. 

"Vienīgais, kas mani uztrauc, ir savainojumi. Vai viņi spēs aizvadīt divus vai trīs piecu setu mačus bez traumām, ņemot vērā to, ka abi ilgu laiku nav spēlējuši un nav ar pilnu jaudu trenējušies? Tā gados vecākiem tenisistiem ir galvenā problēma. Tomēr viņi vajadzīgākajos brīžos spēj demonstrēt savu labāko tenisu," "Tennis Head" citē Vilandera izteikumus. 

Vilanders savas karjeras laikā izcīnījis septiņus "Grand Slam" titulus. Ilgāku laiku viņš darbojās kā "Eurosport" TV kanāla tenisa eksperts. 

Džokovičs ir pasaules pirmā rakete, uzreiz aiz viņa pasaules rangā atrodas tieši Nadals. 

"Domāju, ka "Australian Open" uzvarēs Nadals vai Džokovičs. Arī Dominiks Tīms varētu būt potenciālais uzvarētājs, viņš ir tuvu līderiem. Tālāk seko Stefans Cicips un Daniils Medvedevs," norāda Vilanders. 

"Australian Open" sāksies 8. februārī. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu