Četras horoskopa zīmes, kuras februārī varētu kļūt stāvus bagātas (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Februāris būs interesants un neparasts mēnesis. Šajā periodā notiks daudzi astroloģiski notikumi, kas labvēlīgi ietekmēs dažu Zodiaka zīmju finansiālo stāvokli. Portāls "Daily Horo" piedāvā iepazīties ar februāra veiksminiekiem!

Auns

Auns februārī var kļūt stāvus bagāts, taču būs jāstrādā. Darbā ir iespējams un pat nepieciešams sākt jaunas lietas, popularizēt jaunas idejas. Noderīgi būs arī pirkumi, ieguldījumi pašu attīstībā, biznesa paplašināšanā, zināšanu iegūšanā.

Auns var droši mainīt darbu. Fakts ir tāds, ka tuvojas ļoti labvēlīgs laiks labāku apstākļu atrašanai. Auns vēlēsies tiekties pēc kaut kā patīkamāka un noderīgāka.

Jaunava

Jaunavām būs daudz jaunu paziņu. Tas nozīmē, ka būs nepieciešams sazināties pēc iespējas aktīvāk un apgūt to cilvēku padomus un dzīves pieredzi, ar kuriem liktenis viņus savedis. Iespējams, ka kāds no apkārtējās vides darbā vai mājās varēs Jaunavai dot ļoti labu ideju par uzņēmējdarbības attīstību vai veicināšanu.

Astrologi uzskata, ka pat visnopietnākā un no pirmā acu uzmetiena neiespējama ideja var viegli izrādīties kā atpestīšana no naudas grūtībām. Jaunavām vajadzētu būt uzmanīgākiem, tad viņas varēs izkļūt kā uzvarētāji no jebkuras situācijas un ievērojami palielināt savus ienākumus.

Svari

Svari pārspēs paši sevi. Februārī viņi saņems spēcīgu radošās enerģijas pieplūdumu, ko sūtīs Venēra - viņu galvenais patrons. Tas nozīmē, ka Svari kļūs enerģiskāki. Planēta atradīsies Ūdensvīrā līdz 24. februārim. Tas nozīmē, ka līdz šim brīdim veiksme būs zinātnes un augsto tehnoloģiju jomā strādājošajiem, kā arī visiem, kuru darbs ir saistīts ar mijiedarbību ar datoru.

No 25. februāra Venēra pāriet uz Zivīm, tāpēc februāra pēdējās dienās radošo profesiju pārstāvjiem sekos lieli finansiāli panākumi.

Zivis

Zivju intuīcija februārī pastiprināsies. Par to ir vērts pateikt paldies Venērai, kura nonāks ļoti labvēlīgā situācijā. Merkura retrogrāds gandrīz neietekmēs Zivis. Gluži pretēji, retrograditātes dēļ var zust daļa negatīvās ietekmes. Vārdu sakot, Zivīm būs neticami paveicies. Ir ļoti svarīgi izmantot šo brīdi savā labā. Astrologi stingri iesaka negaidīt īsto brīdi, jo konkurenti var nozagt jebkuru iespēju.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu