Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kāpēc sievietes nevar sasniegt orgasmu?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Gan sievietēm, gan vīriešiem galvā rodas nevajadzīgs apjukums, ja iemīļotais nesniedz baudas virsotnes. Vai nu vīrietis nebija pienācīgā līmenī vai arī sievietei ir kādas problēmas? Rodas jautājums, ko tagad darīt un kā? Vispirms noskaidrosim to, ko sieviete pati spēj kontrolēt, un pēc tam pārcelsimies uz masturbācijas noslēpumu pasauli.

Piecpadsmit procenti sieviešu nekad negūst orgasmu, taču tas ir izņēmums. Koncentrēsimies uz atlikušajiem 85%, kas fiziski to spēj. Pētījumi liecina, ka gandrīz puse sieviešu ar savu partneri nesasniedz orgasmu. Sievietes orgasms gultā ir atkarīgs no tā, cik labi mīļotais spēj to apmierināt. Tomēr internets ir pilns ar dažādām gudrībām. Neirozinātnieki ir noskaidrojuši galvenos iemeslus, kāpēc sieviete negūst orgasmu.

Pirmais iemesls — Vainīga pati sieviete

Seksa terapeiti uzskata, ka sieviete pati ir galvenais iemesls, kāpēc viņa ar partneri nekad nesniedz orgasmu.

Situācijas noteikta anorgasmija

Vai jūs no tām sievietēm, kuras gūst orgasmu, draiskojoties vienatnē, nevis kopā ar partneri? Protams, jūs neesat vienīgā. Tā ir parasta sievietes īpatnība, ka kopā ar partneri viņa nevar līdz galam atslābināties vai neuzdrošinās norādīt partnerim, kas un kā tieši viņai patīk. Arī savstarpēji konflikti un pretrunas ietekmē savstarpējās mīlas rotaļas. Jebkurā gadījumā sieviete kopā ar vīrieti atstāj nepabeigtu kaut ko svarīgu, ja viņa orgasmu var sasniegt tikai vienatnē. Sava partnera virzīšana un vadīšana palīdz abiem. Lai pāru attiecībās valdītu orgasmu pilna kaisle, ir svarīgi, lai sieviete pati zinātu, kāda veida masāža kutina viņas orgasma nervu galus un varētu to skaidri pateikt savam partnerim. Ja mīļotais nezinās vai nemācēs izmantot īstās baudas slēdžus, sieviete arī turpmāk gūs orgasmu vienatnē, bet seksuālās attiecības ar mīļoti vīrieti paliks nepilnīgas. Tiek kultivēts klasisks uzskats attiecībām, kas “it kā ir, bet tomēr nav”. Laimes ilgums laulībā ir atkarīgs no abu partneru seksuālās apmierinātības.

Ja vīrietis gultā ir pilnīgs nepraša.

Sievietes uzskata, ka vīrietis gultā ir slikts, ja viņam ir erekcijas traucējumi vai arī viņš koncentrējas tikai uz sevi, nesaprotot, kā sievietei sagādāt prieku. Viņš nav sapratis, ka tikai ar klasisku penterāciju nepietiek, lai sieviete atrastos septītajā debesīs. Ja vīrietim ir problēmas ar erekcijas saglabāšanu vai priekšlaicīgu ejakulāciju, tad to var kontrolēt, izmantojot gredzenus penim un erekciju uzturošas kapsulas, kā arī krēmus. Taču, ja viņš seksa laikā koncentrējas tikai uz sevi, tad jābūt nedaudz atklātai, lai situācija uzlabotos. Nevajag būt nežēlīgi tiešai, taču vīrietis noteikti jāvirza un viņam jāparāda, kas sievietei sagādā prieku. Dienas beigās katrs vīrietis grib būt savas mīļotās supervaronis.

Kā sievietei atbrīvot slepeno orgasmu lādīti?

Seksa terapeiti iesaka sievietēm masturbēt un vispirms iemācīties pašai izjust savu ķermeni. Vai ceram, ka kāds atnāks un nejauši nospiedīs visas vajadzīgās pogas? Ja kāds vīrietis to zina, tad par to jāpateicas viņa iepriekšējai partnerei. Masturbācija ir būtiska, lai iepazītu sevi seksuāli, un tāpēc tas ir priekšnoteikums seksa ar savu partneri būtu orgasmu piepildīts.

Kā sievietes masturbē?

Vairums vīriešu uz šo jautājumu uzreiz atbild, ka ar lielu mākslīgo peni. Taču tā nebūt nav. Saskaņā ar pētījumiem, 1,5% sieviešu masturbē, makstī ievadot kādu patīkamu priekšmetu. Penetrācija sievietēm nav galvenais baudas avots! 86,5% sieviešu orgasma sasniegšanai masē savu klitoru un ārējos dzimumorgānus. 12% sieviešu izjūt baudu, vienlaikus masturbējot vagināli un masējot klitoru.

Ar kādiem starplaikiem masturbēt?

Virtuvē var paņemt cilindriskas formas dārzeņus, taču tos nav ieteicams izmantot. Masējot ar roku, orgasma sasniegšanai ir nepieciešamas 20-40 minūtes un ļoti daudz lubrikanta. Laika tēriņš un pastāvošais tabu attiecībā uz erotiskajiem izstrādājumiem ir iemesli, kāpēc sievietes nezina, kāda ir viņu orgasma algoritms, kā arī nezina, kā to paskaidrot savam mīļotajam.

“Melnajai Panterai” bieži ir zvanījuši un jautājuši, kādu vibratoru vai krēmu izvēlēties sākumā un kāds ir vis vislabākais.

Vispirms jāsaprot, kā darbojas sievietes organisms. Katrai tas ir atšķirīgs, un lielākajai daļai sieviešu orgasma sasniegšanai nepieciešama klitora ārēja stimulācija. Tāpēc savām draiskulībām noteikti jāiegādājas klitora stimulators. Pasaulē populārākais klitora stimulators, ko orgasma sasniegšanai izmantoja arī “Sekss un lielpilsēta” zvaigzne Samanta, ir vibrators Wand. Pornokanāli šo rotaļlietu parādīja vīriešiem, un viņi zina, ka tas ir pārāk liels penterācijai, taču klitora masēšanai ir superīgs.

Klitora stimulators WAND

Foto: Publicitātes foto

Iesūcoši klitora stimulatori

Mūsdienu tehnoloģijas piedāvā maigāku un dziļāku stimulāciju ar gaisa viļņiem, kas nevibrē pa klitora nerviem, bet aptver tos vieglā vakuumā un pēc tam atlaiž. Rodas ritmiska iesūkšanas sajūta. Gaisa stimulatori ir pirmā no vispiemērotākajām rotaļlietām, un vairums sieviešu izjūt orgasmu jau pēc 2-10 minūšu stimulācijas.

Foto: Publicitātes foto

Piedāvājums sievietēm, kurām patīk stimulācija “divi vienā”

Vibrators – zaķītis būs jūs labākais draugs. Zaķīšus var ieslēgt tā, ka notiek tikai klitora stimulēšana vai tikai vagināla stimulēšana, kā arī vienlaicīga abu baudas vietu stimulēšana.

Foto: Publicitātes foto

Otrais iemesls, kāpēc sievietes negūst orgasmu – fizioloģiska īpatnība

Sievietēm, kas vecākas par 49 gadiem, biežāk rodas grūtības, kas saistītas orgasmu disfunkcionalitāti, nekā jaunākām sievietēm. Novecojot mūsu seksuālo hormonu izstrāde samazinās, tāpēc uzbudinājums un orgasms kļūst retāks.

Otrais fizioloģiskais cēlonis ir iegurņa muskuļu vājums. Ar laiku tonusu zaudējušie muskuļi aizvien vairāk ietekmē sievietes spēju izjust orgasmu, urīnpūšļa darbību un PMS simptomus. Maksts muskuļiem ir ļoti liela nozīme, lai sieviete arī nobriedušā vecumā labi smaržotu un neatkarīgi no vecuma un dzemdību skaita spētu izbaudītu spēcīgus orgasmus.

Vaginālās lodītes ir seksuālās veselības izstrādājums, kas nepieciešams katrai sievietei. Neviena no mums nevēlas ost pēc urīna vai būt sieviete, kuras vīrs dod priekšroku jaunākā sievietēm, jo viņas penetrācijas laikā sniedz spēcīgākas sajūtas.

Foto: Publicitātes foto

VISIEM IR TIESĪBAS GŪT ORGASMU!

31. jūlijs ir starptautiskā orgasma diena un tā izplata vēsti, ka mums visiem ir tiesības gūt orgasmu. Seksuālā bauda nav greznība, bet gan pamata vajadzība. Klitora stimulēšana un penetrācija ir vienlīdz svarīgas, lai orgasmu sasniegtu abi partneri. Ir svarīgi, lai sieviete vispirms pati iemācītos izkust savu ķermeni un pēc tam to atklātu arī savam partnerim. Savukārt partnerim ir jābūt gatavam izmantot iegūtās gudrības.

Atrodi sev vai savam mīļotajam draiskus līdzekļus seksuālās dzīves dažādošanai no e-veikala piedāvājuma.

Nosūtam diskrētā iepakojumā, nenorādot paciņas saturu un izcelsmi.

Lai jums draiskas baudas!

Tavs

Melns Kakis

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu