Šķirtais Sauliešu pāris pastāsta, kādas šobrīd ir abu attiecības (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

360TV realitātes seriālā “Ģimene burkā” influencere Katrīne Sauliete atklāja, kādas ir viņas un meitu tēva, hokejista Kaspara Saulieša attiecības pēc viņu laulības šķiršanas.

“Tagad īstenībā tās attiecības ir ļoti, ļoti normālas. Es nevaru teikt, ka viņas ir superlabas. Varētu pat teikt, ka ir labas,” palīdzot meitām sagatavot visu nepieciešamo brīvdienām pie tēta, bijušo laulāto attiecībās ļauj ielūkoties Sauliete.

“Tad, kad es prasu, tad viņš viņas paņem. Agrāk, sākumā bija kaut kādi aizvainojumi vienam pret otru. Tajos brīžos bija – es tev nedošu bērnus! Vai - nē, es neņemšu – pati tiec galā!” pastāstīja slavenā influencere.

Savs viedoklis ir arī Kasparam: “Es neteikšu, ka arī man ir viegli gājis. Protams, arī mēs līdz kaut kādam brīdim strīdējāmies un kaut kādā mērā tu to nevari pieņemt. Bet beigās, kad nāk tā apziņa un tu saproti un uz attiecībām, kā arī cilvēku paskaties – viss, esat kopīgi nonākuši pie tā lēmuma vairāk neturpināt dzīvot kopā, tad primārais ir, lai bērni justos komfortabli un neciestu.”

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu