"Citi zēni" izdod jaunu himnu visiem suņu cilvēkiem "Suņi iziet ielās"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Citi zēni"
"Citi zēni" Foto: publicitātes

Grupa "Citi zēni" jauno gadu ir iesākusi ar jaunu singlu "Suņi iziet ielās" no gaidāmā debijas albuma ar tādu pašu nosaukumu.

"Visiem apnicis sēdēt mājās – ja nevaram tikties ar draugiem un faniem klātienē, tad šķita atbilstoši izdot dziesmu par iziešanu ielās," tā jauno singlu komentē teksta autors Dagnis Roziņš.

"Mūsuprāt, jebkuram normālam cilvēkam pavadīt divpadsmit mēnešus vientulībā nav veselīgi ne fiziski, ne mentāli. Ar dziesmu vēlējāmies atrast veidu, kā  atsaukt atmiņā vasaras festivālu sajūtu," tā dziesmas ideju skaidro solists Jānis Pētersons.

Dziesma ir jau trešais singls no pavasarī gaidāmā albuma.

"Ceram, ka mums atkal būs izdevies līdz klausītājiem atvest nelielu saules stariņu un jaunu melodiju, kuru dungot dušās," savu darbu apraksta mūzikas producents un šova "“X Faktors" dalībnieks Roberts Memmēns.

"Ar katru singlu mēģinām lauzt ierasto pasivitāti latviešu popmūzikā. Šobrīd vairāk nekā citreiz mums katram vajag savu sunīti, kuru paglaudīt."

Lai gan dziesma singla versijā iznāk tikai tagad, taču "Citi zēni" to prezentēja skandalozajā “Muzikālās bankas” fināla šovā. Priekšnesums ir apskatāms arī YouTube platformā. 

"Citi zēni"
"Citi zēni" Foto: publicitātes

Papildus "Citi zēni" prezentē arī animētu klipa vizualizāciju, kuru veidojis baltkrievu mākslinieks LIHTOROVIC. Arī teksta video ir ieturēts rotaļīgā stilā, un tajā izmantots singla vāciņa dizains, kuru izstrādājusi talantīgā māksliniece Renāte Saulīte. 

Noklausies dziesmu.

Līdz šīm grupa prezentējusi dziesmas "Vienmēr kavēju" un "Parādi kas tas ir".

Video: Uzstāšanās šovā "Muzikālā banka".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu