Gints Valdmanis atklāj intīmas detaļas par savām jaunajām attiecībām (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Februāra sākumā populārais fitnesa treneris Gints Valdmanis apstiprināja, ka sācis jaunas attiecības ar kolēģi Jekaterinu Sidorovu. Nu viņš sociālajos tīklos pastāstīja, kā iepazinies un iemīlējies fitnesa daiļavā. 

Vietnē "Instagram" Valdmanis atbildēja uz savu sekotāju jautājumiem, no kuriem liela daļa bija tieši par viņa attiecībām. 

Kā atklāja populārais fitnesa treneris, viņš ar Jekaterinu ir attiecībās kopš pagājušā gada rudens: "Kādu laiku satikāmies. Novembra sākumā bija saruna par to, kādi ir mūsu nodomi vienam pret otru, kas mēs esam, kur ejam. Tajā brīdī arī sapratām, ka esam kopā.

Viņa ir mana sieviete, un es viņas vīrietis.

Notikumus pasteidzināja Covid-19, un decembrī sākām dzīvot kopā. Te nu mēs esam!"

Vaicāts, kāds tad ir abu mīlnieku iepazīšanās stāsts, Valdmanis atbildēja:

"Viens otru pamanījām pirms pieciem gadiem. Man bija attiecības, tāpēc nekas nebija. Laiku pēc šķiršanās sākām komunicēt, tad tikties...

Šajā vecumā veidot attiecības ir citādāk nekā 20 gados. Viss ir daudz konkrētāk, un jau ir konkrēta sapratne, ko tu gribi un ko negribi attiecībās. Te viss bija kā cimds ar roku. Viss ir ļoti labi un būs vēl labāk. Vairāk fokusēties uz savām attiecībām, jo kā personības jau esam izveidojušās. Ir katram sava pagātne, katram savi darbi, nedarbi. To visu pieņemam. Reāli skatāmies tikai uz šodienu, kā jūtamies šodien."

Viņš arī nekavējās mīļotajai publiski paust mīlestību: "Viņa ir ļoti mīļa, jauka. Ļoti mierīga, ļoti sievišķīga, ļoti skaista. Trausla un tajā pašā laikā ļoti stipra. Es ļoti daudz ko no viņas varu mācīties un mācos. Viņa ir mana sieviete."

Tiesa, jaunās attiecības nav ietekmējušas viņa kontaktēšanos ar bijušo sievu Jutu Valdmani. "Mūsu attiecības ir ļoti draudzīgas un cieņpilnas. Regulāri komunicējam. Ja vienam no otra kaut ko vajag, nav problēmas palīdzēt. Zinu, ka tas nav tipiski, jo ierasts, ka pāris šķiras - ir drāmas, bet šis nav tas gadījums. Mūsu attiecības ir transformējušās, bet mums vienmēr būs vieta otra sirdī," par bijušo laulāto draudzeni izteicās Valdmanis.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu