VIDEO ⟩ Cik labi Latvijas popmūzikas vēsturi zina Aminata? (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Jau pavisam drīz, 16. martā, tiks noskaidroti laureāti ikgadējai mūzikas ierakstu balvai "Zelta mikrofons". Šogad balva svin 25 gadu jubileju, un, lai uzsvērtu šā prestižā apbalvojumu nozīmīgumu, TVNET sadarbībā ar balvas rīkotājiem un nominētajiem mūziķiem piedāvā jaunu spēli "Atrodi dziesmu!". Pirmajā videoraidījumā mājīgajās TVNET biroja telpās viesojas dziedātāja Aminata un mūziķis Toms Mikāls. 

Aminata šogad balvai nominēta kategorijā "Videoklips" par dziesmas "Šis ir mans laiks" klipu. 

Populārajai dziedātājai šajā kategorijā būs jākonkurē ar reperi rolandu če ("Atkal jau"), grupu "Auļi" ("Bez gaismiņas nedzīvošu"), hiphopa apvienību "Singapūras satīns" ("Blingi & Bambaleo") un Kristīnes Pāžes grupu "Kautkaili".

Spēles ideja ir vienkārša. Mēs esam sagatavojuši piecpadsmit savulaik "Zelta mikrofonam" nominētus pašmāju dziesmu fragmentus no dažādiem laikiem, un viesu uzdevums ir atminēt - kas konkrēto dziesmu izpilda un kāds ir tās nosaukums.

Spēles dalībniekiem tiek dotas arī divas papildiespējas - zvans draugam vai dāvana skatītājam.

Savukārt, jums, skatītāji, iespēja tikt pie īpašas balvas, savas mīļākās dziesmas nosaukumu ierakstot šā raksta komentārā.

Spēles laikā gan pati Aminata, gan viņas pavadošās grupas taustiņinstrumentālists Toms Mikāls dalās arī savās atmiņās par dzirdēto un piedzīvoto.

Patīkamu skatīšanos! "Atrodi dziesmu!": Aminata.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu