Samanta Tīna spiesta skaidroties policijā par Jaunā gada sagaidīšanu kopā ar citām slavenībām (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Samanta Tīna
Samanta Tīna Foto: LETA

Dziedātājai Samantai Tīnai nācies skaidroties policijā par sociālajos tīklos publiskotajām fotogrāfijām no Jaunā gada sagaidīšanas, liecina STV Pirmā! realitātes šovs "Slavenības. Bez filtra".

"Paldies tiem cilvēkiem, kuriem 1. janvārī īsti nav ko laikam darīt," pie personas, kura vērsusies policijā, ar šova starpniecību griežas dziedātāja.

Atgādinām, ka "Sejas" janvāra sākumā no kāda vērīga lasītāja saņēma foto un video, apgalvojot, ka vairākas pašmāju slavenības sagaidījušas Jauno gadu Abgunstes muižā, tādējādi pārkāpjot pulcēšanās ierobežojumus. Viņu vidū bija multimākslinieks Kašers (Kaspars Blūms-Blūmanis) ar mīļoto vīrieti Jāni Miņinu, blogere Indra Salceviča un pati Samanta Tīna.

Tīna raidījumā un arī policijā apgalvo, ka neko nav pārkāpusi. Viņa klāsta, ka novembrī sev pasūtījusi numuriņu Abgunstes muižā, kur uzturējusies viena pati, taču atpūtas vietas "koplietošanas telpās" esot nejauši satikusi pārējos muižas atpūtniekus, kas ir arī Samantas draugi. "Es ar nevienu neesmu pulcējusies vai speciāli organizējusi kaut kādu pulcēšanos. (..) Pēc tam koplietošanas telpā es satiku sev zināmus cilvēkus un tur, ievērojot visus noteikumus, kur nebija nekas organizēts, nekādi pasākumi, mēs saskandinājām glāzes," situāciju komentē Tīna, kuru ar savu parakstu to apliecinājusi arī policijā.

"Nu ko, man vajadzēja, ja cilvēks man ir pazīstams, nesaskandināt ar viņu glāzi, izlikties, ka es esmu šausmone, iedomīga? Bet to jau visi tāpat par mani domā..." ironizē dziedātāja, kura šogad pārstāvēs Latviju "Eirovīzijas" dziesmu konkursā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu