"Clean R" vārdā uzdarbojas krāpnieki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens/LETA

Vides pakalpojumu uzņēmums "Clean R" ir saņēmis informāciju par krāpniekiem, kuri mēģina uzņēmuma vārdā no iedzīvotājiem izkrāpt naudu, pavēstīja kompānijas sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Auziņa.

Lai īstenotu savu nolūku, krāpnieki aicina veikt rēķinu maksājumus uz konta numuru, kuru viņi nosauc.

"Mūsu darbinieki nezvana, nesauc jaunus konta numurus, kā arī neprasa piekļuves klientu bankas kontiem. Esiet piesardzīgi! Nevienam un nekad neatklājiet savu bankas piekļuves informāciju un neveiciet nepamatotus maksājumus, " uzsvēra Auziņa.

Viņa arī norādīja, ka visi "Clean R" konta numuri ir norādīti mājaslapā "www.cleanr.lv". Pie pirmajām aizdomām aicinām sazināties ar "Clean R" klientu centru, zvanot 67111001 vai rakstot e-pastu uz "kc@cleanr.lv", kā arī ziņot Valsts policijai.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Clean R" 2019.gadā strādāja ar 43,788 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 31,2% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa saruka par 12,2% un bija 3,077 miljoni eiro. Kompānija reģistrēta 2004.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1,2 miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir AS "TAK investīcijas", bet patiesais labuma guvējs ir Guntars Kokorevičs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu