5 radošas idejas aktīvam Valentīndienas randiņam

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Lai aizraujoši pavadītu Valentīndienu kopā ar savu otru pusīti, vērts apsvērt, kādām noderīgām aktivitātēm līdz šim nav atlicis laika, vai ko ierobežojuši pašreizējie apstākļi. Pēc garas darba vai mācību nedēļas, lieliska ideja Valentīndienas svinībām būs izkustēšanās mājas apstākļos, vai svaigā gaisā. Tādēļ uzvelciet sporta tērpu un aiciniet savu otro pusīti pievienoties sportiskām aktivitātēm, lai tā būtu skriešana, pastaiga vai treniņš svaigā gaisā.

1. Sportisks randiņš romantiskās noskaņās

Valentīndienas noskaņās bieži kavējamies nostaļģijā par pirmo satikšanos, pirmo kopīgi uzņemto fotogrāfiju un pirmo skūpstu, taču, lai radītu īpaši romantisku noskaņu tieši šajā Valentīndienā, piedāvājiet savam mīļotajam šīs atmiņas atsvaidzināt un piedzīvot vēlreiz. Taču šoreiz piedāvājiet doties uz jūsu īpašo vietu pa garāko un grūtāko ceļu, pastaigā izmetot līkumu caur mežu vai parku, vai pat skrienot. Galamērķa sasniegšana sagādās vēl lielāku prieku, ja tas sagādās nelielu piepūli. Tiklīdz būsiet sasnieguši savu mērķi, varēsiet atkārtoti iegrimt pirmā randiņa vai skūpsta burvībā, to vēlreiz iemūžinot.

Foto: Publicitātes foto

2. Sasniedziet personīgos rekordus kopā

Ar prieku atceramies savas aktīvākās brīvdienas, kad nogājām visvairāk soļu pārgājienā vai izstaigājām pilsētu krustu šķērsu. Kādēļ gan tieši Valentīndiena nevarētu būt diena, kurā uzstādīt jaunus personīgos rekordus? Prieks par kopīgiem spēkiem mērotām jaunām distancēm pārspētiem rekordiem līdz šim noieto soļu ziņā vai iekarotām jaunām virsotnēm, būs neizmērojams. Turklāt šī mērķa sasniegšanai nepieciešams vien pareizais noskaņojums un piemērots viedpulkstenis.

Mūsdienīgs viedpulkstenis ne tikai precīzi uzskaitīs soļus, bet arī palīdzēs noturēt tempu. Piemēram, viedpulkstenis Huawei Watch GT 2 precīzi uzskaitīs visus soļus arī tad, ja mērojat ievērojamus attālumus. Turklāt šim pulkstenim ir arī citas noderīgas funkcijas - tas pastāvīgi uzrauga sirdsdarbības ritmu, izmantojot ļoti precīzu TruSeen 3.5 funkciju, izseko miegu ar TruSleep 2.0 funkciju un uzrauga stresa līmeni, pateicoties TruRelax funkcijai. Visas šīs viedpulksteņa funkcijas sniedz iespēju personalizēt un efektīvi plānot aktīvu ikdienu.

Foto: Publicitātes foto

3. Nospodriniet slēpes vai slidas

Vairums jau ir paguvuši izmēģināt dažādus ziemas priekus, taču, ja vēl nav bijusi iespēja kopīgi doties slēpot vai slidot, Valentīndiena ir īstais mirklis, kad baudīt ziemas aktivitātes svaigā gaisā un izmēģināt ko jaunu. Šī nodarbe īpaši noderēs tiem, kuri vēlas iemācīt savam mīļotajam noturēt līdzsvaru uz slēpēm vai slidām un pārvērtīsies par lielisku kopīgi pavadītu pēcpusdienu. Iespējams, tā kļūs par Valentīndienas tradīciju, lai aktīvi pavadītu dienu svaigā gaisā.

4. Spontāns treniņš pastaigas laikā

Dodoties garākā ziemas pastaigā, ir svarīgi padomāt ne tikai par siltu apģērbu, bet arī citām lietām, kas palīdzēs sasildīties kā, piemēram, sildošu tēju, vieglām uzkodām vai kādu ierīci, ko ērti paņemt līdzi. Piemēram, Huawei Watch Fit ir pavisam viegls, ērts un pats galvenais, tajā ir pieejami 12 animēti treniņu režīmi un tas spēs aizstāt personīgo treneri, lai nodotos kopīgam treniņam arī mierīgas pastaigas vidū. Turklāt Huawei Watch Fit var aktīvi izmantot visas dienas garumā, jo tā akumulatora darbības ilgums pēc vienas uzlādes ir līdz pat 10 dienām. Arī Huawei Watch GT 2 ir ievērojami ilgs darbības laiks - līdz pat 2 nedēļām. Abi viedpulksteņi ir lieliski piemēroti visiem, kuri aktīvi izmanto viedpulksteņu funkcijas.

Foto: Publicitātes foto

5. Izmēģiniet jaunu skriešanas maršrutu

Tiem, kas iecienījuši doties kopīgos skrējienos, iesakām izaicināt sevi un aizvien izvēlieties jaunus skriešanas maršrutus. Lai pārsteigtu mīļoto ar jauku un romantisku žestu, izrādiet iniciatīvu un izvēlieties tādu maršrutu, kas ar GPS palīdzību kartē iezīmēs sirds formu. Papildus tam, talkā nāks tādas lietotnes kā, piemēram, Huawei Health, kas izsekos jūsu noskrieto maršrutu un uzrādīs to viedtālruņa ekrānā. Tādēļ to var pavisam vienkārši iemūžināt ar ekrānšāviņa palīdzību, lai dalītos sociālajos tīklos ar aktīvi pavadīto Valentīndienu.

Visbeidzot, pavadot laiku ārā, ir ļoti svarīgi, nodrošināt nevainojamu saderību visām viedierīcēm, piemēram, viedpulkstenim ar tālruni. Huawei Watch Fit un Huawei Watch GT 2 pulksteņi darbojas nevainojami ar jebkuru viedtālruni vai citu ierīci, ieskaitot Android un iOS operētājsistēmas.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu