Foto ⟩ Latvijas Būvniecības Gada balvai 2020 pieteikti gandrīz 140 objekti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Pārbūve. Tirdzniecības centra “ORIGO” ēkas “A” pārbūve Stacijas laukums 4, Rīga. Pasūtītājs LINSTOW, projekts PS ARCADE, būvnieks SKONTO CONSTRUCTION, būvuzraudzība CM
Pārbūve. Tirdzniecības centra “ORIGO” ēkas “A” pārbūve Stacijas laukums 4, Rīga. Pasūtītājs LINSTOW, projekts PS ARCADE, būvnieks SKONTO CONSTRUCTION, būvuzraudzība CM Foto: BDCC/Publicitātes foto

Konkurss Latvijas Būvniecības Gada balva 2020 ir saņēmis gandrīz 140 pieteikumus, raksturojot pērnā gada arhitektūras un būvniecības ražu 10 nominācijās, informē "BDCC" pārstāve Agrita Lūse.

Latvijas Būvniecības gada balva norisinās jau 7. gadu un ir lielākais nozares konkurss pieteikumu skaita ziņā, ļaujot pilnvērtīgi pārskatīt arhitektūras un būvniecības devumu gada griezumā Latvijā, kā arī aiz tās robežām, ja Latvijas pilsoņi - nozares speciālisti - ir darbojušies aiz tām.

Aktīvas ir bijušas mācību iestādes, realizējot visdažādākos projektus - jaunbūves, pārbūves, sporta halles. Radošais gars katrā no tām ir individuāls, orientējoties uz to, kas mūsdienu censoni varētu iedvesmot zinību apguvei.

Pieteikumu starpā ir izcili restaurācijas projekti, privātmājas, kuru izmaksas ir saprotamas un komforts pievilcīgs, pārbūves, kuras uzlabo dzīves kvalitāti, koka potenciālo iespēju izmantošana ilgtspējīga dizaina un funkciju nodrošināšanā, inženierbūvju spožums, kas ļauj mums ērtāk un ātrāk aptvert pārvietošanās loģiku, sporta būves, interjeri, eleganti un aristokrātiski māju restaurācijas projekti, jaunas, spožas un izteiksmīgas fasādes, jaunas vēsmas modernos dzīvokļos, kolosālas ražotnes un teritorijas labiekārtojumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu