Šogad modē debesskrāpji

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Louis Vuitton

Modes dizainers Virdžils Ablohs radījis pufīgas ziemas jakas ar Parīzes ievērojamākajiem arhitektūras pieminekļiem un atpazīstamiem debesskrāpjiem Louis Vuitton vīriešu apģērbu rudens/ziemas 2021 kolekcijai.

Ablohs, kurš kopš 2018. gada ir modes nama Louis Vuitton vīriešu daļas mākslinieciskais direktors, saistībā ar Covid-19 ierobežojumiem debitēja Parīzes modes nedēļas skatē bez skatītāju klātbūtnes.

Video formāta skatē amerikāņu reperis un aktieris Sauls Viljamss staigā pa abstraktu pilsētu no zaļa marmora, mijiedarbojoties ar modeļiem, kas izrāda jauno apģērbu kolekciju.

Vienā no ainām Viljamss ienāk lielā telpā, kurā uz cokoliem stāv divi modeļi pufīgās jakās, kas pārklātas ar arhitektoniskiem 3D ēku modeļiem.

Foto: Louis Vuitton

Akcentējot faktu, ka skatei fiziski jānotiek Parīzē, kur dzīvo arī pats Ablohs, viens no modeļiem bija ģērbts tērpā ar nosaukumu “Parīzes panorāma”, un to rotā pilsētas atpazīstamāko ēku modeļi.

Jakas priekšpusē novietota Parīzes Dievmātes katedrāle. Tai līdzās redzami arī citi vēsturisku ēku modeļi, ieskaitot Eifeļa torni, Triumfa arku un Panteonu.

Šajā darbā ietvertas arī divas modernas ēkas – ķīniešu izcelsmes amerikāņu arhitekta I.M. Pei Luvras piramīda un daļa Pompidū centra, kuru izstrādāja Ričards Rodžerss un Renzo Piano.

Foto: Louis Vuitton

Iespaidojoties no Čikāgas augstceltnēm, kur Ablohs studēja arhitektūru, pirms kļuva par modes dizaineru, otrs modelis bija tērpts jakā no debesskrāpju 3D modeļiem. Lai arī debesskrāpji uz tās ir no vairākām pilsētām, šo darbu sauc “Ņujorkas panorāma”.

Starp atpazīstamākajām darbā iestrādātajām ēkām redzami Džona Henkoka centrs Čikāgā un Ķīnas bankas debesskrāpis Honkongā.

Foto: Louis Vuitton

Virdžils Ablohs studēja arhitektūru Ilinoisas Tehniskajā institūtā Čikāgā.

Līdztekus viņa amatam Louis Vuitton namā Ablohs ir arī zīmola Off-White izpilddirektors.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu