Rīgas pašvaldības policisti nogādā klīnikā ievainotu sunīti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X

Trešdien, 3.februārī, neilgi pēc pulksten 9.00 Rīgas pašvaldības policijas Operatīvās vadības un drošības uzraudzības pārvaldes darbinieki, patrulējot Maskavas ielā, ievēroja vairāku cilvēku drūzmēšanos pie kādas gājēju pārejas. Policisti nolēma apstāties un noskaidrot drūzmēšanās iemeslu.

Notikuma vietā likumsargi ieraudzīja sievieti, kura bija notupusies pie sava suņa. Sieviete skaidroja, ka pirms brīža viņas suns izskrējis uz gājēju pārejas. Tur to notriekusi kāda automašīna un aizbraukusi prom. Sniegā bija redzami vairāki asins pleķi. Izjautājot precīzāk par notikušo, sieviete atklāja, ka jau sazinājusies ar vīru, kurš ieradīšoties notikuma vietā un suni aizvedīšot uz klīniku. Tāpat sieviete pastāstīja, ka ne automašīnas numurzīmi, ne krāsu, ne arī marku neesot piefiksējusi.

Jau pēc mirkļa notikuma vietā ieradās sievietes vīrs un abi sāka spriest, kur suni vest. Sarunā iejaucās policisti, kuri piedāvāja suni nogādāt klīnikā ar operatīvo transportlīdzekli, lai tas pēc iespējas ātrāk saņemtu medicīnisko palīdzību.

Sieviete mājdzīvnieku iecēla policijas operatīvajā transportlīdzeklī un pateicās par palīdzību. Suns nogādāts klīnikā, kur viņam sniegta medicīniskā palīdzība.

Beinarta klīnika, kurp suns tika nogādāts, informē, ka suns ir izdzīvojis, taču priekšā gaidāms atveseļošanās process.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu