Iereibis vīrietis strīda atrisināšanai izsauc policistus un vēlāk turpat "iekrīt" par braukšanu ar auto

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ceturtdienas vakarpusē viena no Ziemeļu pārvaldes patruļām nosūtīta uz Jaunciemu, kur kaimiņu starpā bija izcēlies ass strīds par ceļu satiksmes noteikumiem un nevietā novietotiem auto.

Ierodoties notikuma vietā, policisti konstatēja, ka starp vairākām sievietēm bija izcēlies strīds par auto novietošanu no sniega attīrītā vietā, ziņo Degpunktā.

Šis jautājums gan galu galā tika atrisināts pārrunu ceļā, taču inspektori ievēroja, ka policijas izsaucējs – vīrietis, kurš iepriekš teicies kaut kur doties ar auto, ir acīmredzamā alkohola reibumā.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Šā iemesla dēļ likuma sargi piekodināja viņam, lai viņš šādā stāvoklī pat nedomā sēsties pie stūres. Viņš paziņoja, ka pats nebrauks, bet automašīnu vadīs kāds paziņa, un policisti pēc jauna izsaukuma saņemšanas devās prom, par to nepārliecinājušies. 

Pēc brīža gan policisti pamanīja to pašu transportlīdzekli - sarkanu Opel -, pie kura stūres sēdēja iereibušais vīrietis. Policisti nekavējoties devās tam pakaļ un lika apstāties, ko mašīnas vadītājs arī izdarīja. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Uz notikuma vietu izsauktie Ceļu policijas darbinieki noskaidroja, ka autovadītājs pie stūres bija sēdies 1,22 promiļu reibumā un bez tiesībām. Tā kā tas ir krimināli sodāms pārkāpums, sodu lems tiesnesis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu