Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 17. februārim.

Auns: Ja strādā attālināti, noteikti daļu dienas veltīsi ne tikai darbam, bet arī mājas saimniecības lietām. Varbūt par spīti valdošajiem aizliegumiem nolemsi uzņemt viesus, gatavosi cienastu.

Vērsis: Mēness turpmākās trīs dienas atradīsies tavā zīmē, kas nozīmē, ka tu kļūsi aktīvs. Sāks izpausties tavas organizatoriskās un saimnieciskās dotības. Kāds negaidīti atklās sev piemītošo pavāra talantu.

Dvīņi: Tava valdošā planēta Merkurs, atrodoties retrogrādā kustībā, bremzēs jaunu lietu sākšanu, toties tu vari pievērsties nepabeigtajiem darbiņiem. Varbūt pienācis laiks patīrīt atvilktnes, skapi un izmest nevajadzīgās lietas?

Vēzis: Ģimenes cilvēki lielāko uzmanību pievērsīs mājas tēmām – bērnu audzināšanai vai plānošanai, kopīgā budžeta apspriešanai un līdzīgiem jautājumiem. Darba sfērā veiksies ar pedagoģiju, ēdināšanu saistītajiem.

Lauva: Jau no rīta modīsies ar domu, ka vajag kaut ko organizēt, piemēram, draugu tikšanos. Uzkopsi mitekli, iesi iepirkties, gatavosi ēdienu un būsi labā omā. Darbā viss ritēs savu gaitu.

Jaunava: Mēness atrašanās tev radniecīgajā Vērša zīmē ļaus veiksmīgi izpausties profesionālajā plānā. Tikai nepārstrādājies! Ja pavadi laiku mājās, vēlēsies ieviest pārkārtojumus miteklī.

Svari: Šodien radošajiem zīmes pārstāvjiem veiksies labāk nekā tiem, kas nodarbojas ar jurisprudenci vai grāmatvedību. Centies izvairīties no birokrātisku jautājumu risināšanas. Palutini sevi ar kādiem gardumiem!

Skorpions: Pretrunīgs dienas fons. No vienas puses, valda konservatīvisms, no otras - vēlme izrauties brīvībā, ieviest jaunas, oriģinālas metodes profesionālajā darbībā. Galvenais, nekļūsti ietiepīgs!

Strēlnieks: Vēlēsies nostabilizēties dzīvē, sevišķi, ja esi sasniedzis 30 gadu vecumu. Apsvērsi iespējas par mājas celtniecību vai sava biznesa dibināšanu. Vēlmes ir laba lieta, bet esi reāls, kredītus nevajadzētu ņemt.

Mežāzis: Neviens un nekas tevi no darba nespēs atraut, būsi iegrimis savās lietās, tai skaitā arī mācībās. Kāds kārtos eksāmenus, cits meklēs iespējas paplašināt redzesloku.

Ūdensvīrs: Labi jutīsies kopā ar tiem cilvēkiem, ar kuriem esi sen pazīstams, kam uzticies. Iespējams, būs sakrājušās kādas problēmas, kas jāizrunā, nevar taču visu turēt pie sevis un tēlot, ka tev viss ir labi.

Zivis: Saimnieciska diena. Kāds pārkārtos māju, cits revidēs skapi, vēl kāds veiks iepirkumus. Tiem, kas saistīti ar interjera dizainu, arhitektūru, profesionāli svarīgs moments.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu