Video ⟩ Tesla automobilim gaitā izkrīt aizmugurējais logs (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sūdzības par Tesla automobiļu  montāžas kvalitāti nav retums. Te vienam auto ir nobīdes virsbūves paneļu salaidumos, te kādam stūre nav kārtīgi pieskrūvēta un vēl kādam izrādās, ka panorāmas stikla jumts nav kārtīgi pielīmēts, un tas ar vēju vienkārši tiek noplēsts.

Viens no jaunākajiem video, kas norāda uz Tesla automobiļu montāžas kvalitātes trūkumiem, atkal ienācies no ASV. Tur kādai Džūlijai Makkūenai nācies meklēt palīdzību pie Tesla dīlera, kad viņas Model 3 februāra sākumā pēkšņi sašķīdis aizmugurējais stikls un tā fragmenti nokrituši uz šosejas.

Mašīnas vadītāja stāsta, ka vēstnesis par briestošajām nepatikšanām bijis svešs, jocīgs troksnis. Pēc tā viņa sākusi pārkārtoties uz daudzjoslu šosejas labo malu, lai apstātos un pārliecinātos, vai ar auto viss ir kārtībā. Iecerēto īstenot līdz galam viņai nesanāca, jo, iebraucot nelielā ceļa nelīdzenumā, stikls atdalījās no auto un nokrita uz asfalta. Tā kā sekojošo auto vadītāji notikušo redzēja, viņi paguva no stikla izvairīties un citu cietušo šajā incidentā nav.

Nepatīkamo atgadījumu nofilmēja pats Tesla automobilis ar sānos iebūvēto Teslacam novērošanas kameru, kuras primārais uzdevums ir vērot mašīnas tuvumā notiekošo un atbaidīt potenciālos ļaundarus.

Labi vien, ka bija šāds video, jo Tesla centrā sievietei sākotnēji atteikts garantijas remonts, meistariem uzskatot, ka stikls izsists avārijas rezultātā. Pēc video noskatīšanās uzņēmuma pārstāvniecībā radās aizdomas, ka pie izkrišanas vainojams varētu būt neatbilstošs tonējums, tomēr beigu beigās Makkūena savam auto saņēma jaunu stiklu bez maksas, vienīgi ņemšanās salonā paredzēto divu stundu vietā ieilga līdz četrām stundām. Sieviete uzskata, ka tikai pateicoties tonējuma plēvei viņa pati neguva traumas, jo stikls jau ātrāk varēja sabirzt smalkākās lauskās un nokļūt salonā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu