Jauns vārds mūzikā: Elektroniskās popmūzikas duets "Wondermakers"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Wondermakers"
"Wondermakers" Foto: publicitātes

Ar savu pirmo singlu "Heartvoice" Latvijas populārajā mūzikā debitē duets "Wondermakers", kura sastāvā ir Līva Komarovska un Matīss Repsis.

Dziesmā "Heartvoice" bungas ir iespēlējis amerikāņu bundzinieks Eric “Boots” Greene, kurš ir spēlējis turnejās kopā ar Jay-Z un Beyonce, Snoop Dogg u.c.

Mūzikas un teksta autori, kā arī producenti ir Līva Komarovska un Matīss Repsis. Videoklipu izveidoja Reinis Vilnis Baltiņš (Sky High Films).

"Dziesmas vēstījums ir par katra cilvēka dzīves ceļu, kurā ir gan labas, gan sliktas pieredzes, kas mūs katru veido individuāli," duets raksta preses paziņojumā. "Vēstījuma mērķis ir likt cilvēkiem aizdomāties par laiku, kas katram ir dots, dzīvojot šajā pasaulē, jautājums kā tas laiks tiek izmantots, ejot baiļu ceļu vai mīlestības ceļu."

Noskaties video.

"Dziesma parāda spilgtu piemēru manām pārmaiņām cīnīties, nebaidīties un uzdrošināties darīt to, ko mīlu, proti, radīt un izpildīt savu sirds mūziku. Tādēļ seko savai sirdsbalsij, jo tā tevi aizvedīs uz pareizā ceļa," tā komentē Līva.

Zīmīgi, ka abi mūziķi iepazinušies izklaides vietā Lokal House, kur katru otrdienu notiek mūzikas improvizācijas vakari.

Matīss Repsis ir taustiņinstrumentālists sastāvā MESA, Aminata (līdz 2016. gadam) un ir iespēlējis klavieres Agneses Rakovskas un Raimonda Paula albuma dziesmai "Nenopūt sveci".

Līva Komarovska pagājušajā gadā kopā ar producentu JJ LUSH izdeva singlu "Manā virzienā" ar skatuves vārdu LIIWIA, kā arī ir piedalījusies citos dažādos mūzikas projektos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu