Toyota nolēmusi uzdāvināt jaunu auto ārstam, kurš pēc iekļūšanas avārijā glāba citus (5)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reddit/TreyMan780

Toyota Amerikas nodaļa nolēmusi uzdāvināt jaunu auto mediķim, kurš 11. februārī Teksasā brīvprātīgi glāba cilvēkus, kuri līdz ar viņu un vēl citām aptuveni 130 automašīnām bija iekļuvuši avārijā uz šosejas aukstuma skartajā Teksasas štatā. Mediķis šajā avārijā zaudēja savu automašīnu Toyota FJ Cruiser, un tagad vietā saņems jaunu. 

Liktenīgajā rītā Trejs Makdaniels bija devies uz darbu pa ceļu, kas, tāpat kā daudzas citas šosejas Teksasas štatā, bija klāts ar ledu. Tā kā vietējie autobraucēji neizmanto ziemas riepas, uz šosejas masveidā sāka notikt negadījumi. Televīzijas kanālam NBC ārsts sacīja, ka viņš ledu nemaz nav manījis, bet par to, ka kaut kas nav kā vajag, sācis nojaust brīdī, kad nospiedis bremžu pedāli, taču auto nav samazinājis ātrumu. Tā Makdaniels tika ierauts sadursmju virpulī, par kuru vēlāk rakstīja visi pasaules mediji. Masu avārijā gāja bojā seši cilvēki, bet vairāk nekā 60 tika ievainoti.

Ārsta FJ Cruiser vairāku triecienu rezultātā kļuva par savērptu metāla kaudzi, kas nav labojama. Gandrīz neticami, ka mediķis avārijā netika nopietni ievainots, turklāt uzreiz pēc incidenta varēja doties pie citiem upuriem, lai sniegtu viņiem pirmo palīdzību.

Foto: Reddit/TreyMan780

Dienu vēlāk Trejs interneta vietnē Reddit ievietoja sava iznīcinātā FJ Cruiser attēlus un pierakstīja: "Šī Toyota izglāba manu dzīvību."

Makdaniela ierakstu dažas dienas vēlāk pamanīja Toyota Amerikas nodaļa un pierakstīja: "Neuztraucieties par automašīnas nomaiņu - mums būs tas gods nopirkt jums jaunu."

Interesanti, ka Toyota FJ Cruiser tiek piegādāts uz Tuvajiem Austrumiem, taču vairs netiek pārdots ASV. Tāpēc mediķim dota iespēja izvēlēties no aktuālā klāsta, un viņa izvēle kritusi uz 4Runner TRD Pro apvidus auto.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu