Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 22. februāris.

Auns: Pirmdien, otrdien var pietrūkt degsmes, sevišķi partnerattiecībās. Mēness atrašanās Vēža zīmē vedinās uz sentimentu, dvēseliskām sarunām. Kāds lems par labu ģimenes veidošanai.

Vērsis: Nedēļas sākumā nāksies parūpēties par tuvinieku labsajūtu, sevišķi, ja esi ģimenes cilvēks un tev ir bērni. Esi iejūtīgs pret apkārtējiem, bet nepazaudē sevi!

Dvīņi: Nesūdzies par dzīvi, ņem, ko tā dod! Laiks piemērots jaunu attiecību dibināšanai, sevišķi, ja esi gados jauns cilvēks, kam vēl nav ģimenes. Būsi jutekliskāks, līdzjūtīgāks nekā parasti.

Vēzis: Šodien un rīt izpaudīsies izteikti emocionāli, sentimentāli, kas saistīts ar Saules atrašanos Zivju, bet Mēness - Vēža zīmē. Noteikti nesāc cilāt pagātnes tēmas, skaidrot attiecības ar mīļoto cilvēku.

Lauva: Esi pacietīgs, un veiksme tev uzsmaidīs! Pirmdien, otrdien gan astroloģiskā situācija neļaus izpausties ar pilnu vērienu, kā tev gribētos. Vari pievērsties saimnieciskām nodarbēm.

Jaunava: Pārāk praktiski raudzīsies uz dzīvi, tev jāiemācās biežāk “atlaist grožus”! Nedēļas sākumā un nogalē būsi pārāk lietišķi noskaņots, dzīves prieki tevi maz interesēs.

Svari: Patiks gādāt par īpašu atmosfēru mājās, dažādiem aromātiem, svecēm, lai iepriecinātu otru cilvēku. Diena var paiet uz romantiskas nots! Tu jau sen plāno pārmaiņas interjerā? Tad zini, ka, sākot ar šo brīdi, vari ķerties pie to realizēšanas.

Skorpions: Sieviešu kārtas pārstāves iekaros mīļotās personas sirdi, ja būs atklātas, dalīsies emocijās un dvēseliski izrunāsies. Sevišķi nedēļas pirmajās divās dienās vēlams domāt par otru cilvēku, nevis savām interesēm.

Strēlnieks: Tevi var nomākt mājas nebūšanas, bērnu palaidnības. Vieglāk klāsies neprecētajiem zīmes pārstāvjiem, kas varēs rīkoties pēc sava prāta. Iespējams, plānosi mitekļa maiņu vai paplašināšanu.

Mežāzis: Mežāži ģimenes cilvēki daudz laika šajā nedēļā pavadīs, kārtojot saimnieciskos jautājumus, rūpējoties par tuvinieku labklājību. Jau šodien pat tu ķersies pie dažādiem aprēķiniem.

Ūdensvīrs: Astroloģisko nedēļas fonu vēl arvien noteiks Gaisa stihijas ietekme, kas ietekmēs tavas vēlmes. Tieksies pēc jaunām attiecībām, brīvības esošajās. Pats sev pavēlnieks, kā lemsi, tā būs!

Zivis: Emocionāla nedēļa, sevišķi tās sākums. Var izkristalizēties, kas ir tava otrā pusīte, varbūt atzīsities viens otram jūtās. Kāda sieviete aizdomāsies par privāta bērnudārza izveidi nākotnē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu