Neskatoties uz "rasisma incidentu", Morgans Volens jau sesto nedēļu numur 1

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Morgans Volens
Morgans Volens Foto: publicitātes

Amerikāņu popkantri mūzikas zvaigzne Morgans Volens (Morgan Wallen), kas par rasistiskiem izteikumiem pēc kādas ballītes zaudēja vairākas privilēģijas (viņa dziesmas vairs nespēlēja radio, sadarbību pārtrauca izdevēji), tomēr vēl aizvien ir populārs. 

ASV pieprasītāko albumu "Billboard 200" topa 1. vietu jau sesto nedēļu pēc kārtas ieņem viņa jaunais albums "Dangerous: The Double Album", ziņo "billboard.com".

Nedēļas griezumā albums pārdots 93 000 vienību, liecina "Nielsen Soundscan" dati. 

Atgādinām, ka 27 gadus vecais dziedātājs pirms pāris nedēļām nonāca skandāla epicentrā. Tenku portāls TMZ bija publicējis video, kurā redzams, kā Morgans Volens atgriežas mājās pēc kādām svinībām un skaļi lamājas, lietojot arī rasistisko "N-vārdu". Pats dziedātājs nākamajā rītā par savu rīcību atvainojās. Arī iepriekš Volens bija iekūlies nelielos skandālos, piemēram, 2020. gada oktobrī viņš redzēts kādā ballītē ar faniem bez sejauta. Šāds neapdomīgs solis viņam maksāja iespēju uzstāties komēdiju šovā "Saturday Night Live". Vēlāk decembrī gan viņam tika dota otra iespēja. 

Pateicoties šovam "Super Bowl" pārtraukumā, labi topā klājas arī mūziķim "The Weeknd" - viņa albums "After Hours" pakāpies no 37. uz 2. vietu.

Foto: "The Weeknd", Mailija Sairusa u.c. uzstājas ''Super Bowl'' pārtraukuma šovā.

The Weeknd
The Weeknd Foto: Mark J. Rebilas/USA Today Sports

3. vietā repera Lil Durk albums "The Voice", vietu zemāk nelaiķa repera Pop Smoke ieraksts "Shoot for the Stars Aim for the Moon".

No 21. uz 7. vietu uzlēkusi arī albāņu izcelsmes britu popzvaigzne Dua Lipa ar albumu "Future Nostalgia". Tas izdevies, pateicoties albuma delux versijai.

9. vietā popmūzikas lakstīgalas Arianas Grandes "Positions", bet top10 noslēdz repera Juice WRLD "Legends Never Die". 

Juice Wrld 
Juice Wrld Foto: Capital Pictures/Scanpix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu