Video Balcers atzīmējas ar rezultatīvu piespēli "Sharks" zaudējumā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Tomāšs Hertls un Rūdolfs Balcers
Tomāšs Hertls un Rūdolfs Balcers Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja uzbrucējs Rūdolfs Balcers pirmdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.

Balcera pārstāvētā Sanhosē "Sharks" savā laukumā ar rezultātu 2:6 (1:2, 1:3, 0:1) piekāpās Minesotas "Wild".

Latvijas hokejists ar rezultatīvu piespēli atzīmējās spēles 45. sekundē. Viņš ievadīja uzbrukumu, piespēlējot šveicietim Timo Meieram, kurš ripu adresēja tālāk kanādiešu aizsargam Brentam Bērnsam, kurš nodemonstrēja teicamu nūjas pārvaldīšanas tehniku un guva skaistus vārtus - 1:0.

Tomēr spēles turpinājums "Sharks" komandai bija neveiksmīgs, Sanhosē nokļuva iedzinējos ar 1:4. Otrā perioda vidusdaļā vārtus guva "Sharks" komandas kapteinis kanādietis Logans Kuturjē, samazinot rezultāta starpību. Taču jau dažas minūtes vēlāk "Wild" atkal guva vārtus.

Balcers laukumā pavadīja 16:04 minūtes (1:35 skaitliskajā vairākumā), izpildīja četrus metienus pa pretinieku vārtiem, veica divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

"Wild" sastāvā norvēģis Mats Zukarello izcēlās ar vārtu guvumu un trim rezultatīvām piespēlēm (1+3), zviedra Viktora Raska kontā 1+2, bet krievs Kirils Kaprizovs, amerikāņi Markuss Foliņjo un Ians Kols atzīmējās ar 1+1.

"Sharks" pamatvārtsargs kanādietis Martins Džounss nospēlēja līdz 31. minūtei un atvairīja 16 no 20 metieniem (80,0%), bet viņa tautietis Kevins Dubniks spēles turpinājumā tika galā ar 12 no 13 metieniem (93,3%).

"Wild" ripu ķērājs soms Kāpo Kahkonens atvairīja 31 no 33 metieniem (93,9%).

"Sharks" neizmantoja nevienu no trim skaitliskajiem vairākumiem, tikmēr "Wild" realizēja vienu no trim iespējām gūt vārtus nevienādos sastāvos.

Rietumu divīzijā "Sharks" ar 16 punktiem 17 spēlēs ieņem pirmspēdējo jeb septīto pozīciju, bet "Wild" atrodas sestajā vietā ar 18 punktiem 15 mačos.

Balcers ar rezultativitāti izcēlies otro spēli pēc kārtas. Liepājnieks šosezon septiņās spēlēs guvis vienus vārtus, divreiz rezultatīvi piespēlējis un sakrājis ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu