Arī Raimonds Pauls beidzot saņems vakcīnu pret Covid-19

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Dailes teātris sāk 101. sezonu (Raimonds Pauls)
Dailes teātris sāk 101. sezonu (Raimonds Pauls) Foto: publicitātes

Maestro Raimonds Pauls vakcīnu pret Covid-19 saņems 1.martā,  apliecināja komponists.

Sākotnēji tika runāts par potenciālu iespēju vakcīnu saņemt februāra beigās, bet, kā Pauls skaidro šo gadījumu: "Kaut kāda runa par februāra beigām bija, bet nekas precīzi nebija teikts."

Šajā sakarā Pauls norāda, ka kopumā komunikācijas procesā ar Vakcinācijas projekta biroju viņam ir bijušas vairākas neskaidrības. "Tur taču tagad ir trakomāja - tad viens piezvana, tad otrs - kā jau parasti," raksturo komponists.

Tāpat Pauls atklāja, ka šodien saņēmis zvanu no Vakcinācijas projekta biroja vadītājas Evas Juhņēvičas. Lai gan viņš plašāk nekomentē sarunas saturu, komponists pastāstīja, ka viņai pa jokam jautājis, kad ierasties uz Dziesmu svētku mēģinājumu. Kā ziņots, Juhņēviča iepriekš ir bijusi Dziesmu un deju svētku izpilddirektore.

Jau ziņots, ka februāra sākumā Pauls pastāstīja, ka esot aicināts vakcinēties pret Covid-19, un viņš šo iespēju izmantos.

Vērtējot vakcinācijas procesu kopumā, viņš toreiz pauda viedokli, ka lielo informācijas daudzumu labprāt redzētu pasniegtu daudz konkrētāk un kodolīgāk, izceļot svarīgāko, kas cilvēkiem jāzina par vakcīnām un to efektivitāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu