Signe Meirāne atklāj, kāpēc ar vīru nolēma apprecēties otrreiz (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Signe Meirāne
Signe Meirāne Foto: Evija Trifanova/LETA

Pavārgrāmatu autore Signe Meirāne 2017. gadā ar vīru Armandu Meirānu romantiskā ceremonijā atjaunoja laulības zvērestu. Intervijā izdevumam "Ieva" Meirāne atklāj, kas abus pamudinājis apprecēties vēlreiz.

Kā intervijā atklāj Meirāne, lēmums par apprecēšanos otrreiz tika pieņemts, lai restartētu attiecības pēc bankrota un citām nedienām.

"Bankrots, attiecības - visa par daudz. Armands izdomāja mani vēlreiz bildināt. Pirmajā bildinājumā viņš vienkārši nolika uz galda gredzenu, pati vilku pirkstā un domāju - kas tas ir? Vienkārši dāvana vai saderināšanās? Abi vēl bijām jauni un naivi. Šoreiz viņš vaicāja tieši: "Vai tu būsi mana sieva?" Tas nekas, ka jau desmit gadu bijām precējušies," intervijā klāsta Meirāne.

Viņa turpina: "Arī pirmās kāzas bija labas, bet otrās bija maģiskas! Tur bija tā enerģija par visu, kas kopā pārdzīvots, turklāt piedalījās mūsu meitenes [Signei un Armandam ir divas meitas - red.]. Es baznīcā tā turējos, lai neraudātu... Nesanāca. Apkārt bija mūsu draugi, pēc tam tā izdejojāmies!

Varu teikt no sirds, ja kāds apsver domu vēlreiz bildināt un svinēt kāzas: dariet!

Man tagad ir divas kāzu kleitas - katrai meitai, ja nu kādreiz viņām dzīvē to vajadzēs."

Pilnu interviju ar Signi Meirāni lasi žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu