Esi pasargāts! BAV deficīts tiek konstatēts vairāk nekā 80% Latvijas iedzīvotāju!

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Cilvēka organisms ir ārkārtīgi sarežģīts mehānisms – īsta bioķīmiskā laboratorija, kuras nevainojamai darbībai ir nepieciešamas simtiem dažādas bioloģiski aktīvas vielas (BAV). Bez katras no šīm vielām organismam var tikt bloķēti kādi pašaizsardzības, vielmaiņas, reģenerācijas vai citi procesi. Tas ilgtermiņā var novest pie jau konkrētas, grūti ārstējamas diagnozes.

Pilnu bioloģiski aktīvo vielu klāstu mēs parasti cenšamies uzņemt ar sabalansētu un pilnvērtīgu uzturu. Diemžēl zinātniskie pētījumi rāda reālo ainu, piemēram,  D vitamīna trūkums organismā tiek konstatēts vairāk kā 80% Latvijas iedzīvotāju.

Rīgas Stradiņa Universitātes pētnieki uzsver: „D vitamīna līmenis, kas ietekmē ne tikai kaulu veselību, bet arī veicina autoimūnās un onkoloģiskās saslimšanas, nelabvēlīgi ietekmē psihoemocionālo veselību un imūnsistēmas darbību. “Latvijas apstākļos D vitamīnu ar sauli vai pārtiku neuzņemam pietiekamā daudzumā, tāpēc tas ir jāuzņem papildus visu gadu”.

Šādu vielu ir simtiem, pie kuru trūkuma mēs sākam lēnām un nemanāmi saslimt.

Piemēram, vitamīns B12 ir nepieciešams šūnu dalīšanās procesiem. Sirdij svarīgs ir tiamīns, asins sastāvam B6, nerviem tiamīns un riboflavīns. Šādi var turpināt bezgalīgi, jo viss ietekmē visu. Ja kādas vielas pietrūkst, tas var iedarbināt latentu ķēdes reakciju, kuras sekas mēs pamanīsim tikai pēc gadiem.

Protams, šo vielu saturu asinīs var noteikt laboratorijā, pilnas analīzes cena gan būs mērāma simtos. Bet reizēm pietiek ieklausīties brīdinājuma signālos, ko sūta pats organisms lai saprastu, ka ir vērts papildināt barības vielas savā organismā.

Organisma trauksmes signāli.

Muskuļu sāpes vai kāju jūtīguma samazināšanās var liecināt par vitamīna B1 trūkumu. Nespēks, kāju tirpšana, kāju vājums, spoža mēle var liecināt par vitamīna B12 trūkumu. Plaisājoši lūpu kaktiņi, muskuļu krampji, taukaina āda var būt signāli par vitamīnu B2 vai B6 trūkumu. Savukārt pēdu dedzināšana var būt pazīme vitamīna B3 trūkumam.

Trausli nagi, sausa āda var būt signāls par vitamīnu D vai A trūkumu. Dēļ A vitamīna trūkuma var pasliktināties redze. Smaganu problēmas var liecināt par C vai P vitamīnu trūkumu. Savukārt vitamīna E trūkums var samazināt libido un pat sekmēt neauglības attīstīšanos.

Par citu vitamīnu trūkumu var liecināt arī tādas pazīmes kā vājums, nervozitāte, aizkaitināmība, paaugstināta nogurdināmība, uzmanības traucējumi, apetītes vai vielmaiņas traucējumi, kā arī bieža slimošana ar grūtu atveseļošanās procesu un komplikācijām.

Sintētiskie vai dabīgie preparāti?

Aptiekās šobrīd nopērkami pārsvarā tikai sintētiskie vitamīni, visbiežāk tos ražo no naftas vai gāzes. Parasti, tā ir viena aktīva molekula, ko organisms izmanto kā dabīgā vitamīna aizvietotāju.

 To kaitīgums nav pieradīts, bet labāk tomēr izvēlēsimies dabīgas izcelsmes vitamīnu kompleksus, jo tajos BAV atrodas dabīgā līdzsvarā, kas pēc daudzu speciālistu domām pat palielina katra atsevišķa komponenta individuālo iedarbību, tādējādi paaugstinot preparāta efektivitāti.

Kādus preparātus izvēlēties?

Efektīvākie no preparātiem noteikti būs spirta ekstrakti, jo spirts ir labākais dabīgais konservants, kurš lieliski un ilgstoši uzglabā aktīvās vielas labā kvalitātē, un piedevām vēl nodrošina to efektīvu uzsūkšanos organismā, kamēr visa veida pulveriem un tabletēm šis uzsūkšanās procents ir daudz zemāks.

Lietojot dabīgos preparātus Jūs samaziniet arī vitamīnu pārdozēšanas un alerģisku reakciju riskus.

Labākais dabas aptiekas preparāts Jūsu veselībai

Ziemeļbriežu jauno radziņu (pantu) ekstrakts satur praktiski visus cilvēkam nepieciešamos vitamīnus, visas dabā sastopamās aminoskābes, minerālus un citus ārkārtīgi vērtīgus elementus. Epsorīnam nav analogu ne iedarbības, ne sastāva ziņā.  Austrumu medicīna pantus pazīst jau tūkstošiem gadu un tos vērtē augstāk pat par slaveno ženšeņu, jo satur daudz tādas vielas, kuras iegūt no augu valsts ir neiespējami. Pret šo preparātu nav novērotas  alerģiskas reakcijas, pat ļoti jūtīgiem cilvēkiem.

Preparāta iegūšanai dzīvnieki netiek nogalināti, bet tikai atragoti. Šo procesu var salīdzināt ar vilnas cirpšanu aitām un tie ātri ataug.  Augšanas ātrums izskaidro arī to milzīgo bioloģisko potenciālu cilvēka veselībai.

Ražots Latvijā

Lai gan preparāts ir izstrādāts un klīniski pētīts KF Zinātņu akadēmijā, tas pēc patentētas tehnoloģijas, no Jakutijā ievāktām izejvielām, tiek ražots Latvijā.

Preparāts ir ieguvis ievērojamu atzinību Latvijā un ir nopērkams vairākos desmitos Latvijas aptieku, kā arī par labāko cenu ir pasūtāms pa tiešo no ražotāja.

Vairāk par šo preparātu lasiet tā oficiālajā mājas lapā: www.epsorin.lv, ražotāja konsultāciju tālruņi: 22300061, 67796699

Iegādes iespējas aptiekās: aptieku karte, kurās nopērkams Epsorin

Labākās cenas, pērkot no ražotāja: lv.epsorin.com

Pat labākais uztura bagātinātājs neaizstāj sabalansētu un pilnvērtīgu uzturu, bet uzturu ir ieteicams bagātināt, lai nepieļautu BAV deficītu organismā!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu